Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο θέμα δεν ήταν αν ο κύριος Μανδαλιανός θυμόταν τις τιμές των...

Το θέμα δεν ήταν αν ο κύριος Μανδαλιανός θυμόταν τις τιμές των προγραμμάτων άθλησης

Του Κώστα Αμανατιάδη

Με αφορμή αυτά που γράφτηκαν τελευταία για τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού στον δήμο μας, το μείζον θέμα δεν είναι εάν ο κ. Μανδαλιανός θυμόταν τις τιμές χρέωσης των 40 και πλέον προγραμμάτων στους δημότες, αλλά εάν η πολιτική που εξέφραζε η Διοίκηση του είχε κοινωνικά χαρακτηριστικά.

Τα προγράμματα τα υλοποιούσε η ΔΗΚΕΚΕ σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Αθλητισμού.

Οι τιμές ήταν προσιτές στους δημότες και πολύ χαμηλότερες του ιδιωτικού τομέα, λαμβάνοντας μέριμνα για τις ειδικές ομάδες (πολύτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες, ανάπηρους, άπορους κ.λ.π.)

Στην τετραετία παρά την πανδημία του covid-19 και τη διακοπή της χρηματοδότησης των προγραμμάτων 2021, 2022 από την Γ.Γ.Α. ( υπουργός Αυγενάκης) η αιμορραγούσα ΔΗΚΕΚΕ, στάθηκε όρθια, συνέχισε τα προγράμματα και μάλιστα στην πρώτη θέση πανελλαδικά στην εκτέλεση τους.

(Περικοπές 70 Χιλ συν 70 Χιλ. Ίσον 140.χιλ ευρώ)

Κράτησε χαμηλές τιμές και έκανε επενδύσεις σε πάγιο εξοπλισμό, όργανα γυμναστικής και ηλεκτρονικές υπηρεσίες (ηλεκτρονικά ραντεβού, ηλεκτρονικές εισπράξεις, εκτέλεση μαθημάτων μέσω τηλεδιάσκεψης κ.λ.π).

Η νέα διοίκηση είναι υποχρεωμένη να συνεχίσει τον κοινωνικό χαρακτήρα των προγραμμάτων προς ανακούφιση των δημοτών και να προσπαθήσει να εισπράξει από την Γ.Γ.Α. οφειλόμενα ύψους 300 χιλ. ευρώ που εκκρεμοδικούν.

Τέλος οφείλονται πολλά συγχαρητήρια στο πρώην ΔΣ της ΔΗΚΕΚΕ ,στην κύρια ΓΑΒΑΛΑ και στους υπαλλήλους της αντιδήμαρχιας αθλητισμού και ΔΗΚΕΚΕ.

Ο Κώστα Αμανατιάδης είναι πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών και πρώην πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κορδελιού Ευόσμου

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ