Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔεν δόθηκε ο λόγος στον πρόεδρο της Ένωσης Γονέων στο Δημοτικό Συμβούλιο;

Δεν δόθηκε ο λόγος στον πρόεδρο της Ένωσης Γονέων στο Δημοτικό Συμβούλιο;

Κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες ότι, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 7ης Αυγούστου 2024, ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Κορδελιού Ευόσμου «Αριστοτέλης» ζήτησε το λόγο, προκειμένου να μιλήσει για το ζήτημα των σχολικών καθαριστριών και δεν του δόθηκε ο λόγος.

Επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρη Κεραμιδά, και τον ρωτήσαμε εάν αρνήθηκε να δώσει το λόγο στον πρόεδρο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Κορδελιού Ευόσμου.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου απάντησε πως δεν έφτασε ποτέ στο προεδρείο έγγραφο αίτημα και δεν ζήτησε από τον ίδιο το λόγο, έστω προφορικά, ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων. Ο κύριος Κεραμιδάς διευκρίνισε πως την ώρα που η συζήτηση βρισκόταν σε εξέλιξη και υπήρχε ένταση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, του μετέφερε το αίτημα η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, κυρία Αικατερίνη Κυριαζίδου, ο ίδιος δεν κατάλαβε περί τίνος επρόκειτο και γι’ αυτό δεν έδωσε τον λόγο.

Ο κύριος Κεραμιδάς τόνισε ότι φυσικά θα διευκόλυνε τον πρόεδρο της Ένωσης Γονέων να βρίσκεται μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και οπωσδήποτε θα του έδινε το λόγο, εφόσον αντιλαμβανόταν περί τίνος επρόκειτο.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ