Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου υπάρχει ελευθερία λόγου

Μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου υπάρχει ελευθερία λόγου

«Εδώ μέσα έχεις το δικαίωμα να μιλάς και να λες ό,τι θέλεις στο χρόνο σου».

Την παραπάνω φράση είπε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, Δημήτρης Κεραμιδάς, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024.

Τη στιγμή που ακούστηκε η συγκεκριμένη φράση από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κάποιοι διαμαρτύρονταν γι’ αυτά που έλεγε ο εκπρόσωπος του τοπικού Σωματείου Εργαζομένων.

Η παραπάνω φράση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ακούστηκε στις 3 ώρες 20 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα της συνεδρίασης.

Στις 3 ώρες και 35 λεπτά της ίδιας συνεδρίασης ζήτησε και έλαβε διαδικτυακά το λόγο ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Κώστας Σωτηράκης.

Στις 3 ώρες 35 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα της συνεδρίασης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου διέκοψε τον κύριο Σωτηράκη για πρώτη φορά γι’ αυτά που έλεγε.

Στις 3 ώρες 36 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα της συνεδρίασης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου διέκοψε τον κύριο Σωτηράκη για δεύτερη φορά, λέγοντάς του ότι δεν μπορεί να τοποθετείται για τις τοποθετήσεις των άλλων και πρέπει να κάνει δικιά του τοποθέτηση.

Χ.Κ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ