Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓια κυβιστήσεις στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου μίλησε ο Κώστας Σωτηράκης

Για κυβιστήσεις στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου μίλησε ο Κώστας Σωτηράκης

Ο Κώστας Σωτηράκης, δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης, τοποθετήθηκε για το θέμα, που έθεσε η αντιπολίτευση όσον αφορά τις σχολικές καθαρίστριες, με τον παρακάτω τρόπο:

«Πραγματικά αν ήξερα ότι θα μιλούσαν ο κύριος Παπατέρπος και ο κύριος Ζησάκος, θα διέκοπτα τις διακοπές μου.

Δήμαρχε, εκεί τους δύο έγκριτους δημοσιογράφους που ξέρουμε το έργο τους, τι τους κρατάς; Δεν χρειάζονται. Έχεις άλλους εκπροσώπους.

Πήρα τον λόγο γιατί άκουσα τον κύριο Ζησάκο που είπε “αφού τα προβλήματα του δήμου είναι λυμένα”»

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Κεραμιδάς, διέκοψε τον κύριο Σωτηράκη σ’ αυτό το σημείο, απειλώντας τον μάλιστα ότι θα του αφαιρέσει τον λόγο, επειδή θεώρησε ότι είναι εκτός θέματος, ενώ πριν, στις τοποθετήσεις που βόλευαν τη διοίκησή του, απαντούσε στις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι μέσα στο χρόνο που έχει ο κάθε ομιλητής μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Παρά τη διακοπή, ο κύριος Σωτηράκης συνέχισε επισημαίνοντας τα παρακάτω:

«Ο κύριος Ζησάκος ρώτησε το άλλο σωματείο γιατί ήρθε να διαμαρτυρηθεί, αφού τα προβλήματα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου είναι λυμένα. Να μας πει ο κύριος Ζησάκος αυτά που εμείς σερνόμαστε στα δικαστήρια, καλώς ή κακώς, λυθήκανε τα θέματα»

Ο πρόεδρος διέκοψε και πάλι τον κύριο Σωτηράκη, λέγοντας ότι δεν μπορεί να τοποθετείται για τις τοποθετήσεις των άλλων και πρέπει να κάνει δικιά του τοποθέτηση. Μετά από σφοδρές αντιδράσεις δημοτικών συμβούλων ο πρόεδρος άφησε τον κύριο Σωτηράκη να τοποθετηθεί.

Ο κύριος Σωτηράκης τόνισε πως θα παίξει ρόλο στα δικαστήρια, στα οποία έχουν προσφύγει οι σχολικές καθαρίστριες για να μονιμοποιηθούν, εάν, όταν εκδικαστεί η υπόθεσή τους, δεν θα εργάζονται στο δήμο.

«Θα έπρεπε να μιλήσουν κάποιοι ομιλητές πριν από ένα μήνα, στην κυβίστηση στην ενόργανη γυμναστική στους Ολυμπιακούς Αγώνες», ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του ο Κώστας Σωτηράκης.

Περ.

Μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου υπάρχει ελευθερία λόγου
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ