Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιατί ο κύριος Αλεξανδρίδης δεν διώχνει τον κύριο Μεσθανέα;

Γιατί ο κύριος Αλεξανδρίδης δεν διώχνει τον κύριο Μεσθανέα;

Του Γιάννη Καμαρινού

Ο κύριος Πέτρος Μεσθανεύς, Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Κορδελιού Ευόσμου, ανακοίνωσε, τη Δευτέρα 5 Αυγούστου, από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ότι «Στο Δήμο μας λειτουργούν πλέον 36 πιστοποιημένες παιδικές χαρές οι οποίες πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας που θέτει η ελληνική νομοθεσία».

Ο κύριος Μεσθανεύς πήρε την πρωτοβουλία να ανακοινώσει μόνος του κάτι σημαντικό και δεν άφησε να γίνει η ανακοίνωση επισήμως από το γραφείο τύπου του δήμου, όπως θα ήταν το φυσιολογικό.

Την Τετάρτη 7 Αυγούστου, ο δήμος εξέδωσε δελτίο τύπου, στο οποίο δεν αναφέρονται πουθενά ούτε το όνομα του κυρίου Μεσθανέα, ούτε η Αντιδημαρχία Καθημερινότητας, της οποίας προΐσταται ο κύριος Μεσθανέας.

Στο συγκεκριμένο δελτίο τύπου ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, γενικά και αόριστα, αναφέρει ότι για την πιστοποίηση των παιδικών χαρών «αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσα φυσικά πρόσωπα και σε όσες υπηρεσίες μας ενεπλάκησαν σε αυτήν».

Είναι προφανές ότι ο κύριος Αλεξανδρίδης θεωρεί ότι ο κύριος Μεσθανέας δεν έκανε σωστά τη δουλειά του, παρά το γεγονός ότι ο κύριος Μεσθανέας προέτρεξε ανακοινώνοντας την πιστοποίηση των παιδικών χαρών, για να δείξει ότι έκανε μεγάλο κατόρθωμα.

Γιατί ο κύριος Αλεξανδρίδης δεν απαλλάσσει τον κύριο Μεσθανέα από τα καθήκοντά του και δεν το στέλνει στο σπίτι του, ώστε να αναθέσει την αντιδημαρχία σε κάποιον που να μπορεί να την λειτουργήσει; Εκτός κι αν κάτι προσέφερε ο κύριος Μεσθανέας στην υπόθεση της πιστοποίησης των παιδικών χαρών και ο κύριος Αλεξανδρίδης προσπαθεί να τον εξαφανίσει, ώστε να καρπωθεί μόνος του το έργο.

Η κοινή συνισταμένη των κυρίων Αλεξανδρίδη και Μεσθανέα είναι ότι παρουσιάζουν την πιστοποίηση των παιδικών χαρών ως δικό τους έργο. Ξαναρωτάω, αυτήν τη φορά και τους δύο, αυτά που είχα ρωτήσει την προηγούμενη φορά τον κύριο Μεσθανέα. Για πόσες παιδικές χαρές ζήτησαν πιστοποίηση; Αν κάποιες δεν την πήραν, γιατί δεν την πήραν και πότε θα την πάρουν;

Μήπως την πιστοποίηση δεν τη ζήτησε η διοίκηση Αλεξανδρίδη, γιατί η διαδικασία και πάλι είχε ξεκινήσει από άλλες διοικήσεις; Μήπως, όπως και στην υπόθεση της ανάπλασης οδών, η διοίκηση Αλεξανδρίδη προσπαθεί να παρουσιάσει ως δικό της το έργο της πιστοποίησης των παιδικών χαρών, ενώ αυτό είχε ξεκινήσει από άλλους; Πώς το κράτος, που κινείται τόσο αργά και αυτό επικαλείται συνεχώς ο κύριος Αλεξανδρίδης, ανταποκρίθηκε τόσο γρήγορα σε ενέργειες που ξεκίνησε η διοίκηση Αλεξανδρίδη;

Η διοίκηση Αλεξανδρίδη έχει αναγάγει σε επιστήμη την κοροϊδία και σε ρουτίνα την αύξηση τελών που πληρώνουν οι δημότες για διάφορες υπηρεσίες του δήμου. Αυτά και μόνο αυτά είναι τα κατορθώματα της διοίκησης Αλεξανδρίδη μέχρι τώρα.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ