Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟμόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου υπέρ της μετεγκατάστασης του Ειδικού Σχολείου

Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου υπέρ της μετεγκατάστασης του Ειδικού Σχολείου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου, κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση της 7ης Αυγούστου 2024, συζήτησε ως έκτακτο το θέμα της μετεγκατάστασης του Ειδικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού στο πρώην ΙΚΑ Ευόσμου.

Μετά από διεξοδική συζήτηση που κράτησε μία ώρα και ένα τέταρτο, το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου αποφάσισε ομόφωνα την μετεγκατάσταση του Ειδικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού στο πρώην ΙΚΑ Ελευθερίου Κορδελιού.

Στην ομόφωνη αυτή απόφαση οδηγήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο παρά το γεγονός ότι αρχικά δεν ψηφίστηκε ομόφωνα να συζητηθεί εκτάκτως το θέμα, αλλά ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.

Τα ερωτήματα που τέθηκαν από δημοτικούς συμβούλους τις αντιπολίτευσης, σχετικά με τη διαδικασία της μετεγκατάστασης, απαντήθηκαν από τον δήμαρχο κι έτσι το θέμα τελικά ψηφίστηκε ομόφωνα. Επαρκώς απαντήθηκαν από τον δήμαρχο και τα ερωτήματα σχετικά με την μετεγκατάσταση των υπηρεσιών που αυτήν τη στιγμή στεγάζονται στο πρώην ΙΚΑ Ελευθερίου Κορδελιού και οι οποίες θα μεταφερθούν σε χώρο της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού και συγκεκριμένα στο Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά κοιμητήρια).

Η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου άνοιξε το δρόμο για να λυθούν γρήγορα τα διαδικαστικά και τα τεχνικά θέματα της μετεγκατάστασης του Ειδικού Σχολείου, ώστε οι μαθητές του να βρεθούν, όσο γίνεται πιο σύντομα, σ’ ένα ανθρώπινο σχολικό περιβάλλον, φεύγοντας από τις απαράδεκτες συνθήκες που στεγάζονται σήμερα.

Η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για ένα πρόβλημα που θα έπρεπε να είχε λυθεί εδώ και πολύ καιρό, έδωσε τέλος σε σενάρια και διαδόσεις που δημιουργούσαν προβλήματα στην κοινωνία του δήμου όσον αφορά την μετεγκατάσταση του Ειδικού Σχολείου στο συγκεκριμένο χώρο.

Σ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ