Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΝα προσλάβει όλες τις σχολικές καθαρίστριες ο κύριος Αλεξανδρίδης

Να προσλάβει όλες τις σχολικές καθαρίστριες ο κύριος Αλεξανδρίδης

Του Γιάννη Καμαρινού

Σήμερα, Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024, συζητείται στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου η πρόταση της αντιπολίτευσης να προσληφθούν για το σχολικό έτος 2024-2025 όλες οι σχολικές καθαρίστριες που εργάστηκαν το σχολικό έτος 2023-2024.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης και κάποιοι από τον περίγυρό του να αφήσουν κατά μέρος τα παραμύθια και τα παιχνίδια με τις λέξεις και να προσλάβουν όλες τις σχολικές καθαρίστριες που εργάστηκαν πέρυσι.

Οι ιστορίες που λένε σχετικά με το ότι δεν ζητούσαν να προσληφθούν συγκεκριμένες σχολικές καθαρίστριες, αλλά ζητούσαν να προσληφθούν με πλήρες ωράριο οποιεσδήποτε σχολικές καθαρίστριες που θα κάλυπταν τις ανάγκες των σχολείων, είναι ιστορίες για αγρίους. Να πάνε να τις πουλήσουνε αλλού.

Οι σχολικές καθαρίστριες, οι οποίες παραβρίσκονταν πέρυσι και πρόπερσι στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, στην πλάτη των οποίων έκαναν σόου ο κύριος Αλεξανδρίδης και οι συν αυτώ, όπως αποδείχτηκε τελικά, δεν ήταν οποιεσδήποτε. Ήταν αυτές οι συγκεκριμένες σχολικές καθαρίστριες.

Δεν θα μας μας τρελάνει ούτε ο κύριος Αλεξανδρίδης, ούτε οι συν αυτώ. Για τις συγκεκριμένες καθαρίστριες φωνασκούσε και οι συγκεκριμένες καθαρίστριες ζητούσε να προσληφθούν με πλήρες ωράριο και το ίδιο θα έκανε και τώρα αν ήταν στην αντιπολίτευση.

Να αφήσει λοιπόν τις φθηνές ρητορείες ο κύριος Αλεξανδρίδης και να δεσμευτεί σήμερα ότι θα προσλάβει και φέτος όλες τις σχολικές καθαρίστριες που εργάστηκαν πέρυσι. Δεν θα μας τρελάνουν προσπαθώντας να μας πείσουν ότι συμβαδίζουν αυτά που πάνε να κάνουν φέτος με αυτά που έλεγαν πέρυσι και πρόπερσι. Δεν είμαστε βλάκες και είναι εκνευριστικό να μας περνάνε για τέτοιους.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ