Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤολμάνε και μιλάνε Σωτηράκης και Σταυρίδης για το Ειδικό Σχολείο

Τολμάνε και μιλάνε Σωτηράκης και Σταυρίδης για το Ειδικό Σχολείο

Σκόνη έχουν σηκώσει οι κύριοι Κώστας Σωτηράκης και Γιώργος Σταυρίδης για τη μετεγκατάσταση του Ειδικού Σχολείου του Ελευθερίου Κορδελιού στο πρώην ΙΚΑ Ευόσμου.

Κώστας Σωτηράκης και Γιώργος Σταυρίδης προσπαθούν να πείσουν τους κατοίκους του δήμου ότι ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, δεν έχει κάνει όσα θα έπρεπε να κάνει για να γίνει η μετεγκατάσταση του Ειδικού Σχολείου και ότι τελικά η μετεγκατάσταση δεν έχει εξασφαλιστεί και όσα δήλωσε ο δήμαρχος είναι κούφια λόγια.

Ποιοι είναι οι κύριοι Κώστας Σωτηράκης και Γιώργος Σταυρίδης που τα λένε αυτά; Ήταν αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών ο πρώτος και Παιδείας ο δεύτερος, κατά το δεύτερο μισό της θητείας της διοίκησης Μανδαλιανού.

Οι κύριοι Σωτηράκης και Σταυρίδης, που τόσο κόπτονται για το Ειδικό Σχολείο, δεν άφησαν πίσω τους ούτε ίχνος μελέτης για την ανέγερση σχολικού κτηρίου, προκειμένου να στεγαστεί το Ειδικό Σχολείο.

Για την ακρίβεια, οι κύριοι Σωτηράκης και Σταυρίδης δεν άφησαν πίσω τους καμία μελέτη για ανέγερση σχολικού κτηρίου, σ’ έναν δήμο που τόσο χρειάζονται τα σχολεία.

Η θητεία των δύο αυτών κυρίων τελείωσε μόλις επτά μήνες πριν. Όχι πριν επτά χρόνια. Επτά μήνες πριν τελείωσε και τολμούν και μιλούν, πιστεύοντας ότι απευθύνονται σε ιθαγενείς που έχουν ξεχάσει τα κατορθώματά τους.

Κιμ. Ο.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ