Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Γιώργος Σταυρίδης εξόργισε τον Δημήτρη Κεραμιδά

Ο Γιώργος Σταυρίδης εξόργισε τον Δημήτρη Κεραμιδά

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 29ης Ιουλίου 2024 και αφού ο δήμαρχος απάντησε σε επικεφαλής παρατάξεων και δημοτικούς συμβούλους που έλαβαν το λόγο και μίλησαν για τον Κανονισμό Καθαριότητας, ζήτησε το λόγο ο Γιώργος Σταυρίδης, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μανδαλιανού.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Κεραμιδάς, δεν έδωσε το λόγο στον κύριο Σταυρίδη, γιατί κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τη διαδικασία. Τότε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μανδαλιανού ισχυρίστηκε ότι θα κάνει διευκρινιστική ερώτηση κι έτσι ο πρόεδρος του επέτρεψε να μιλήσει και να πει τα παρακάτω:

«Μέχρι τώρα, όσον αφορά τα υλικά που έβγαζαν οι δημότες, έπαιρναν τηλέφωνο στην Υπηρεσία Καθαριότητος, έλεγε η Υπηρεσία “9 η ώρα, 10 η ώρα, αύριο βγάλτε τα”. Ωραία. Τώρα όποιος θα παίρνει, θα τα παίρνουν και θα βάζουν ένα ποσό. Ξέρετε τι θα πετύχετε με αυτό;»

Ο πρόεδρος παρενέβη για να ρωτήσει τον κύριο Σταυρίδη τι είναι αυτό που θέλει να διευκρινίσει και τι ρωτάει διευκρινιστικά, λαμβάνοντας την εξής απάντηση από τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Μανδαλιανού: «Να διευκρινίσουνε ότι αυτό δεν θα έχει αποτελέσματα…»

Στο σημείο αυτό ο κύριος Σταυρίδης ξέσπασε σε γέλια και μαζί του ξέσπασαν στα γέλια δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και της διοίκησης.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξοργίστηκε για τον εμπαιγμό και αφαίρεσε το λόγο από τον κύριο Σταυρίδη, αλλά εκείνος, παρά τα γέλια στα οποία ξέσπασε, συνέχισε να επιμένει ότι θέλει διευκρίνηση.

Τότε ενεπλάκησαν και άλλοι στη συζήτηση, αναγκάζοντας τον πρόεδρο να κλείσει τα μικρόφωνα, προκειμένου να λάβει τέλος η κατάσταση που δημιουργήθηκε, όμως ο κύριος Σταυρίδης δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα.

«Είστε αρνητικοί σε όλα. Δεν θέλετε να σας βοηθήσουμε. Εντάξει», ολοκλήρωσε τη παρέμβασή του ο κύριος Σταυρίδης, χωρίς να καταγγείλει τον πρόεδρο για αυταρχική συμπεριφορά, που δεν τον άφησε να συνεχίσει να γελάει και να ισχυρίζεται ότι κάνει διευκρινιστική ερώτηση.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν έδωσε συνέχεια και δεν σχολίασε απολύτως τίποτα για τη συμπεριφορά του κυρίου Σταυρίδη.

Κ. Τσ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ