Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΨέμα τελικά ότι η διοίκηση Μανδαλιανού δεν είχε ψηφίσει Κανονισμό Καθαριότητας

Ψέμα τελικά ότι η διοίκηση Μανδαλιανού δεν είχε ψηφίσει Κανονισμό Καθαριότητας

Κατά τη συζήτηση, την 29η Ιουλίου 2024, στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου του νέου Κανονισμού Καθαριότητας του δήμου, ο διευθυντής της Υπηρεσίας Καθαριότητας, Χρήστος Ζησάκος, είπε πως ο προηγούμενος Κανονισμός Καθαριότητας ψηφίστηκε τον Μάρτιο του 2021, ότι από τότε άλλαξε η νομοθεσία και έχει εκδοθεί πρότυπος κανονισμός καθαριότητας από τα αρμόδια υπουργεία, γι’ αυτό πρέπει ο δήμος να εναρμονιστεί και ακριβώς αυτό κάνει.

Ο Χρήστος Δεμερτζής, πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κορδελιού Ευόσμου με τη διοίκηση Μανδαλιανού, ξεκίνησε την τοποθέτησή του λέγοντας ότι θέλει να αποκαταστήσει την αλήθεια και αναφέρθηκε στη 19η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 19 Ιουνίου 2024, όπου ακούστηκε από τη διοίκηση Αλεξανδρίδη, και μάλιστα δύο φορές, ότι η διοίκηση Μανδαλιανού δεν ψήφισε Κανονισμό Καθαριότητας.

«Αυτά για να καταλαβαίνουν και οι συνάδελφοι δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά και ο κόσμος που μας παρακολουθεί, ποιος από το επίσημο βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου, που ενημερώνονται οι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και οι πολίτες του δήμου μας, λέει αλήθειες και ποιος ψέματα», τόνισε ο κύριος Δεμερτζής.

Στις κατηγορίες του Χρήστου Δεμερτζή για ψέματα της διοίκησης Αλεξανδρίδη, ο δήμαρχος απάντησε ότι Κανονισμό Καθαριότητας η διοίκηση Μανδαλιανού ψήφισε, αλλά θα έπρεπε να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο τι εισέπραξε με βάση αυτόν τον Κανονισμό.

Η απάντηση όμως του δημάρχου δεν είχε καμία σχέση με την επισήμανση του κυρίου Δεμερτζή. Άλλο δεν ψηφίστηκε Κανονισμός Καθαριότητας και άλλο δεν υπήρξαν εισπράξεις. Άλλο δεν ψήφισε Κανονισμό Καθαριότητας η διοίκηση Μανδαλιανού και άλλο ψήφισε αλλά δεν προέβη σε εισπράξεις.

Η διοίκηση Αλεξανδρίδη πρέπει να προσέχει τι λέει, ώστε να μην λέει πράγματα που δεν ισχύουν και μάλιστα για πράγματα που εύκολα αποδεικνύονται, γιατί αλλιώς σκέφτεται ο δημότης τι είναι ικανή να πει για πράγματα που δεν αποδεικνύονται εύκολα.

Περ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ