Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑυτό το πρόβλημα υπάρχει με την μετεγκατάσταση του Ειδικού Σχολείου Κορδελιού

Αυτό το πρόβλημα υπάρχει με την μετεγκατάσταση του Ειδικού Σχολείου Κορδελιού

Με την μετεγκατάσταση του Ειδικού Σχολείου σαφώς και υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα, το οποίο όμως δεν έχει σχέση με όλα όσα ακούγονται.

Δεν έχει να κάνει με τη χρήση του χώρου που είναι να μετεγκατασταθεί το Ειδικό Σχολείο, δεν έχει να κάνει με την καταλληλόλητα, δεν έχει να κάνει με τη χρηματοδότηση και το από πού θα βρεθεί, δεν έχει να κάνει με το ποσό που θα χρειαστεί, δεν έχει να κάνει με το πόσος καιρός θα χρειαστεί για τη μετεγκατάσταση, δεν έχει να κάνει με το πού θα πάνε οι υπηρεσίες, οι οποίες αυτήν τη στιγμή στεγάζονται στο χώρο.

Το πρόβλημα που υπάρχει με την μετεγκατάσταση του Ειδικού Σχολείου είναι η λύσσα που επιδεικνύουν ορισμένοι ενάντια όχι στην προοπτική της μετεγκατάστασης του Ειδικού Σχολείου, αλλά στην προοπτική η διοίκηση Αλεξανδρίδη να καταφέρει να κάνει αυτό που δεν κατάφεραν εκείνοι.

Άνθρωποι που κρίθηκαν στις εκλογές και για την υπόθεση του Ειδικού Σχολείου και για πολλές άλλες, που τις χειρίστηκαν απαράδεκτα, θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα στην μετεγκατάσταση του Ειδικού Σχολείου, για να ρεφάρουν την ήττα τους.

Η λύση που προσπαθεί να δώσει ο δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης στην μετεγκατάσταση του Ειδικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού είναι πολύ καλή για προσωρινή, σε αντίθεση με τη λύση που προσπαθούσε να δώσει ο τέως δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός, η οποία ήταν αντιπαιδαγωγική και αντιεπιστημονική.

Εάν είχαν έγνοια για τη διαδικασία, προκειμένου να υλοποιηθεί η λύση που πρόκρινε ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης, δεν θα δημιουργούσαν τόσον ντόρο και με αυτόν τον τρόπο. Τα παραμύθια ότι παρεμβαίνουν για καλό, να πάνε να τα πούνε αλλού. Μόνο για καλό δεν παρεμβαίνουν, με τον τρόπο που παρεμβαίνουν. Θα μπορούσαν, αν περνούσε από το χέρι τους, να μην αφήσουν να γίνει ούτε μισό έργο στο δήμο, ώστε να πανηγυρίσουν για την πλήρη αποτυχία της διοίκησης Αλεξανδρίδη. Δυστυχώς τέτοιοι είναι.

Η προσπάθεια να αποδομήσουν την πρόταση του δημάρχου Λευτέρη Αλεξανδρίδη για την μετεγκατάσταση του Ειδικού Σχολείου, τούς καθιστά φιγούρες της πολιτικής σκηνής του τόπου που μόνη τους έγνοια είναι η επίτευξη των εγωιστικών τους εμμονών, οι οποίες καμιά σχέση δεν έχουν με το συμφέρον του δήμου.

Κιμ. Ο.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ