Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑποστομωτικές απαντήσεις από δημότισσες για τις συγχωνεύσεις σχολείων

Αποστομωτικές απαντήσεις από δημότισσες για τις συγχωνεύσεις σχολείων

Πολλά σχόλια και αντιπαράθεση στο facebook ξεσήκωσε το σχόλιο της κυρίας Αλεξάνδρας Κορωνίδου στο άρθρο της «Αγκίδας» με τίτλο «Απίστευτα κακοπροαίρετη αντιπολίτευση για τη μετεγκατάσταση του Ειδικού Σχολείου».

«Ελπίζω η πολιτική στην χώρα μας επιτέλους να στηρίξει την ίδια την χώρα και τα νέα ζευγάρια με το θέμα εργασία και αξιοπρέπεια στον μισθό ώστε να μπορούν να ζήσουν και να κάνουν παιδιά που θα μπορούν να μορφώσουν οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία μας και αφήστε τα απογοητευτικά στατιστικά και δείτε ότι όλα είναι αλυσίδα», απάντησε δημότισσα στην κυρία Κορωνίδου.

«Η ανέγερση 6 νέων οικοδομών μόνο στην Τρίτση την επόμενη τριετία τετραετία το πολύ θα φέρει πλήθος οικογενειών στην περιοχή της νέας πολιτείας, πόσες άλλες στις παρακείμενες γειτονιές που δεν έχει μείνει οικόπεδο μη οικοδομήσιμο. Το flyover επίσης φέρνει λόγω ταλαιπωρίας οικογένειες προς αναζήτηση κατοικίας και στην περιοχή μας ,και εσείς μιλάτε ακόμα για συγχωνεύσεις σχολείων; Οι περισσότεροι νέοι κάτοικοι της περιοχής μας είναι οικογένειες. Που θα φοιτήσουν λέτε τα παιδιά τους ; Καλό είναι να διεκδικήσετε όλοι όσοι ασχολείστε με τα κοινά και έχετε και παρελθόν εκπαιδευτικών περισσότερα καινούργια σχολεία με αξιοπρεπή αριθμό μαθητών και να μην δέχεστε στείρα όλα όσα λέει το υπουργείο», απάντησε άλλη δημότισσα στην κυρία Κορωνίδου για να ακολουθήσει ο παρακάτω διάλογος μέσω σχολίων στο facebook:

Αλεξάνδρα Κορωνίδου: Οι συγχωνεύσεις κυρία μου είναι στα σχέδια του υπουργείου όχι φυσικά στα δικά μου που εννοείται ότι δεν συμφωνώ με αυτές. Απλά επισημαίνω τι έχουμε να περιμένουμε ως δήμος και ότι οι διεκδικήσεις μας πρέπει να είναι σταθερές σε πολλά επίπεδα. Είναι πολύ εύκολο να διαστρεβλώσει κανείς τις απόψεις ενός ανθρώπου όταν αυτός αναγκάζεται να τις εκθέσει γραπτά μέσα σε πέντε σειρές. Προειδοποιώ δεν συμφωνώ. Να θυμάστε τα λόγια μου. Οκτώ χρόνια ασχολήθηκα με τη χωροταξική κατανομή στα δημοτικά σχολεία του Ευόσμου. Οκτώ χρόνια είχα όλα τα στοιχεία στα χέρια μου με εντολή της πρωτοβάθμιας και του δήμου ως διευθύντρια σχολείου. Να μην ξεχνάμε ότι η κα Κεραμέως από τους πρώτους νόμους που επανέφερε ήταν το 25 ανά τμήμα στο δημοτικό. Αλλά ήθελα να θίξω άλλο ένα μεγάλο θέμα. Το δημογραφικό. Μακάρι να έρθουν νέες οικογένειες με παιδιά αλλά τα τελευταία χρόνια τα νούμερα στα σχολεία λένε άλλα δυστυχώς. Αυτά ήθελα να τονίσω. Όχι να υπερασπιστώ τις συγχωνεύσεις. Έλεος πια με τις παρερμηνείες.

Δημότισσα: Δε βλέπω καμιά σταθερή διεκδίκηση δυστυχώς .Κι αν όντως ασχοληθήκατε όπως λέτε με τη χωροταξική κατανομή στα δημοτικά σχολεία και έχετε τόσο εμπειρία ,πως δικαιολογείτε την απόφαση της προηγούμενης διοίκησης να χωρέσει 250 μαθητές σε σχολείο με αυλή ούτε για 100; Και με κατάργηση αιθουσών ; Ποιες διεκδικήσεις κάνατε για αυτό; Καμία μάλλον ,διεκδικήσεις έκαναν οι γονείς των δύο σχολείων και πέτυχαν από την πρωτοβάθμια και το υπουργείο αυτό που εσείς άκριτα και αμάσητα καταπίνετε γιατί κάποιος σας το λέει .

Αλεξάνδρα Κορωνίδου: Πραγματικά δεν έχω καμία διάθεση να ανοίξω διάλογο εδώ μέσα για το ίδιο θέμα. Έτσι κι αλλιώς κάποιοι έχουν βγάλει τα συμπεράσματα τους στραβά ίσια με ώτα κλειστά, τι να πω; Αλλά πραγματικά όποιος θέλει είμαι διατεθειμένη σε δια ζώσης συζητήσεις. Κερνάω καφέ όποτε θέλετε. Ζητώ συγγνώμη για την απουσία τόνων και στίξης εδώ που γράφω δεν έχω τη δυνατότητα.

ΥΓ. Οι τόνοι στα σχόλια της κυρίας Κορωνίδου προστέθηκαν από την «Αγκίδα»

Τι να σχολιάσει κανείς για όσα γράφει η κυρία Κορωνίδου για το Ειδικό Σχολείο;
Παρακαλούν να μην γίνει η μετεγκατάσταση του Ειδικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ