Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ κύριος Κουγιουμτζής δεν μιλάει με τους δημοσιογράφους του κυρίου Αλεξανδρίδη;

Ο κύριος Κουγιουμτζής δεν μιλάει με τους δημοσιογράφους του κυρίου Αλεξανδρίδη;

Του Γιάννη Καμαρινού

Βλέπουμε ανάρτηση στο facebook του κυρίου Νίκου Κουγιουμτζή, Αντιδημάρχου Επιχειρηματικότητας και Τοπικής Ανάπτυξης του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, χθες Σάββατο βράδυ 3 Αυγούστου 2024, για τη σημερινή διακοπή ηλεκτροδότησης σε κεντρική περιοχή του Ευόσμου.

Ενώ όμως βλέπουμε την ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του κυρίου Κουγιουμτζή στο facebook, δεν βλέπουμε αντίστοιχο δημοσίευμα ούτε στη σελίδα του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο facebook, ούτε στην ιστοσελίδα του δήμου!

Ο κύριος Κουγιουμτζής δεν μιλάει με τους δημοσιογράφους του κυρίου Αλεξανδρίδη; Είναι μαλωμένοι; Γιατί δεν τους ενημέρωσε για τη διακοπή ρεύματος, ώστε κι εκείνοι με τη σειρά τους να ενημερώσουν τους κατοίκους του δήμου; Σίγουρα στα Μέσα Επικοινωνίας του δήμου μπαίνουν περισσότεροι δημότες από αυτούς που μπαίνουν στο προσωπικό προφίλ στο facebook του κυρίου Κουγιουμτζή. Εκτός κι αν ο κύριος Κουγιουμτζής πιστεύει ότι είναι το κέντρο του κόσμου.

Τόσους δημοσιογράφους και επικοινωνιολόγους έχει μαζέψει ο κύριος δήμαρχος. Ας τους ενημέρωνε ο κύριος Κουγιουμτζής για τη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, ώστε να τη δημοσιεύσουν στα Μέσα Επικοινωνίας του δήμου. Τζάμπα να μην πληρώνει ο δημότης τόσους δημοσιογράφους και να μην έχει την πληροφορία που του χρειάζεται, όταν την χρειάζεται.

Πιθανότατα ο κύριος Κουγιουμτζής να θεωρεί ότι οι κάτοικοι του δήμου θα ενημερωθούν έτσι κι αλλιώς από την «Αγκίδα». Αλήθεια είναι αυτό, αλλά δεν αναιρεί την υποχρέωση του δήμου να ενημερώσει από τα Μέσα Επικοινωνίας του τους δημότες.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ