Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπίστευτη τοποθέτηση για τις παρατηρήσεις σχετικά με τον Κανονισμό Καθαριότητας

Απίστευτη τοποθέτηση για τις παρατηρήσεις σχετικά με τον Κανονισμό Καθαριότητας

Κατά τη συνεδρίαση της 29ης Ιουλίου 2024, συζητήθηκε και ψηφίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου ο νέος Κανονισμός Καθαριότητας του δήμου.

Το νέο Κανονισμό Καθαριότητας εισηγήθηκε ο διευθυντής της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου, κύριος Χρήστος Ζησάκος, απόντος του αρμόδιου Αντιδημάρχου, κυρίου Γιώργου Μαξούρα.

Ο κύριος Ζησάκος είπε πολλά και διάφορα και μεταξύ αυτών είπε και το παρακάτω απίστευτο:

«Αυτό το σχέδιο του Κανονισμού Καθαριότητας τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση. Έχει σταλεί σε όλους τους θεσμικούς φορείς του δήμου. Λίγοι μας απάντησαν. Σας έχουμε επισυνάψει και τις απαντήσεις αυτών που μας απάντησαν. Δεν ήταν ουσιαστικές αυτές οι απαντήσεις. Παρ’ όλα αυτά εμείς αυτούς οι οποίοι συμμετείχαν στη διαβούλευση τους ευχαριστούμε».

Πώς να σχολιάσει κανείς το γεγονός ότι κύριος Ζησάκος έδειξε τέτοια μεγαλοψυχία και ευχαρίστησε όσους θεσμικούς φορείς έκαναν παρατηρήσεις για το νέο Κανονισμό Καθαριότητας, παρά το γεγονός ότι οι παρατηρήσεις τους δεν ήταν ουσιαστικές;

Δεν μένει παρά να ευχαριστήσουμε κι εμείς τον κύριο Ζησάκο, γιατί ευχαρίστησε τους θεσμικούς φορείς που πήραν μέρος στη διαβούλευση του νέου Κανονισμού Καθαριότητας, παρά το γεγονός ότι οι παρατηρήσεις τους δεν ήταν ουσιαστικές.

Περ.

Εμείς νομίζαμε κύριε Ζησάκο ότι την καθαριότητα την πληρώνει η σημαία
Έρχεται νέο χαράτσι για τα απορρίμματα που δεν ανακυκλώνονται
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ