Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣόου για τις σχολικές καθαρίστριες έκανε ο κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης

Σόου για τις σχολικές καθαρίστριες έκανε ο κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης

Του Γιάννη Καμαρινού

Επειδή ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, τόλμησε να μιλήσει για σόου, αναφερόμενος στις σχολικές καθαρίστριες και στους συνδικαλιστές που παρέστησαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου την 25η Ιουλίου 2024, θα κάνω ορισμένες διευκρινήσεις.

Όταν διαμαρτύρεσαι επειδή χάνεις τη δουλειά σου, όταν το μέλλον σου διαγράφεται αβέβαιο, όταν ζεις με το φόβο ότι δεν θα μπορείς να ικανοποιήσεις της ανάγκες σου και κυρίως τις ανάγκες των παιδιών σου και κάνεις ό,τι μπορείς για να μη χάσεις τη δουλειά σου, είναι το λιγότερο απρέπεια να σε κατηγορεί κάποιος για σόου. Τις σχολικές καθαρίστριες τις έφερε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου η ανάγκη για δουλειά. Δεν είχαν καμιά σκασίλα να κάνουν κανένα σόου, όπως το σόου που έκανε ο κύριος δήμαρχος με τις υδροφόρες στον καθαρισμό της οδού Ανδρέα Παπανδρέου.

Τις προηγούμενες χρονιές που στηρίξαμε τις σχολικές καθαρίστριες, όταν και ο κύριος Αλεξανδρίδης ήταν στην αντιπολίτευση και μάλιστα στη δική μου παράταξη, εγώ δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι κάνω σόου. Ό,τι έκανα το έκανα για να υπερασπιστώ τα δίκαια αιτήματα των σχολικών καθαριστριών.

Εγώ δεν έκανα σόου όταν συγκέντρωνα υπογραφές από δημοτικούς συμβούλους, προκειμένου να συγκληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα την πρόσληψη των σχολικών καθαριστριών με πλήρη απασχόληση. Ούτε που πέρασε από το μυαλό μου η αθλιότητα ότι κάνω σόου στην πλάτη των ανθρώπων που υπερασπίζονταν το δικαίωμα στην εργασία και στην επιβίωση.

Επειδή όμως με αναγκάζει ο κύριος Αλεξανδρίδης με τις ακρότητες που έγραψε για σόου, θα θυμίσω ότι τότε ήταν ο κύριος Αλεξανδρίδης και ορισμένοι άλλοι έκαναν σόου. Θα τους θυμίσω τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που συγκλήθηκε, αφού συγκέντρωσα τις υπογραφές των δημοτικών συμβούλων, στην οποία ήμουν εισηγητής. Δεν εισηγήθηκα όμως το θέμα, γιατί, παρά το γεγονός ότι δεν είχα φτάσει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, προέταξαν το θέμα των σχολικών καθαριστριών ακριβώς για να κάνουν σόου. Παρέκαμψαν τη διαδικασία των ερωτήσεων/τοποθετήσεων και προχώρησαν στη συζήτηση του θέματος χωρίς ο εισηγητής να είναι παρών, ακριβώς για να κάνουν σόου. Όταν έφτασα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου το θέμα είχε σχεδόν εξαντληθεί. Τότε δεν μίλησα, γιατί το ζήτημα ήταν να κερδίσουν τη μάχη οι σχολικές καθαρίστριες, αλλά όχι να προκαλεί τώρα ο κύριος Αλεξανδρίδης γράφοντας για σόου.

Εγώ λοιπόν δεν έκανα ποτέ σόου κύριε Αλεξανδρίδη. Σταματήστε να χρεώνετε στους άλλους αυτά που εσείς είχατε στο μυαλό σας, όταν δήθεν υπερασπιζόσασταν τα δίκια των σχολικών καθαριστριών και παριστάνατε τον Τσε Γκεβάρα.

Αδιανόητο σόου Αλεξανδρίδη στην ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
Ε όχι να μιλάει ο κύριος Αλεξανδρίδης για σόου της αντιπολίτευσης
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ