Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠαρακαλούν να μην γίνει η μετεγκατάσταση του Ειδικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού

Παρακαλούν να μην γίνει η μετεγκατάσταση του Ειδικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού

Στην κακοπροαίρετη αντιπολίτευση του κυρίου Γιώργου Σταυρίδη για την μετεγκατάσταση του Ειδικού Σχολείου του Ελευθερίου Κορδελιού στο πρώην ΙΚΑ του Ελευθερίου Κορδελιού ήρθε να προστεθεί η κακοπροαίρετη επίσης αντιπολίτευση στο ίδιο θέμα της κυρίας Αλεξάνδρας Κορωνίδου, η οποία σχολίασε το δημοσίευμα με τίτλο «Απίστευτα κακοπροαίρετη αντιπολίτευση για τη μετεγκατάσταση του Ειδικού Σχολείου» ως εξής:

«Μη βιάζεστε κε Κιμ και μη πατάτε τα κουμπιά. Αφήστε τις εκρήξεις για Σεπτέμβρη. Η ιστορία θα δείξει τελικά ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο για το κτίριο της δημόσιας υγείας. Εκεί στεγάζονται τρεις υπηρεσίες που εξυπηρετούν κόσμο. Πότε θα βρεθεί λύση για αυτές και τους ωφελούμενους από αυτές και πότε θα ετοιμαστεί το σχολείο αν τελικά όντως δοθεί η άδεια να χρησιμοποιηθεί ως σχολείο; Για άλλη μια φορά στο ίδιο έργο θεατές…

Όσο για το 19 και το 24 όταν αρχίσουν οι συγχωνεύσεις από το ίδιο το υπουργείο τότε να δω τι θα πείτε. Γιατί για τα υπουργεία μιλάνε οι αριθμοί και δυστυχώς οι μαθητές έχουν μειωθεί κατά πολύ. Ψάξτε τα στοιχεία από σήμερα και προς τα πίσω ανά πενταετία να δείτε ότι στο τέλος θα ψάχνουμε μαθητές όχι σχολεία…»

Είναι ξεκάθαρο πια ότι η παράταξη Μανδαλιανού δεν μπορεί να αντέξει το γεγονός ότι ο δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης κατάφερε να κάνει αυτό που δεν κατάφεραν εκείνοι στο θέμα της μετεγκατάστασης του Ειδικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού και παρακαλούν να μην γίνει, γιατί αυτά που γράφουν μόνο ως καλοπροαίρετες απορίες δεν μπορούν να εκληφθούν. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θέτουν και ζητήματα για το πού θα μετεγκατασταθεί η Τοπική Μονάδα Υγείας. Υπάρχει χώρος να μετεγκατασταθεί και εκεί θα μετεγκατασταθεί.

Δυστυχώς τα όσα ακούγονται στο Δημοτικό Συμβούλιο από την παράταξη Μανδαλιανού, περί στήριξης όποιας σωστής ενέργειας θα γίνεται από τη διοίκηση Αλεξανδρίδη, είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Όχι μόνο δεν πρόκειται να χειροκροτήσουν τίποτα, αλλά θα συμπεριφέρονται σε όλα τα θέματα όπως συμπεριφέρονται και στο ζήτημα της μετεγκατάστασης του Ειδικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού.

Η αντιπολίτευση που ασκεί η παράταξη Μανδαλιανού στο θέμα της μετεγκατάστασης του Ειδικού σχολείου δεν μπορεί να χωρέσει σε χαρακτηρισμούς όπως «στείρα» και «κακοπροαίρετη». Η αντιπολίτευση που ασκεί η παράταξη Μανδαλιανού στο θέμα της μετεγκατάστασης του Ειδικού σχολείου είναι απαράδεκτη και αχαρακτήριστη και εκφράζει ξεκάθαρα τον πόνο για την ήττα στις δημοτικές εκλογές.

Μπάμπης Ι.

Τι να σχολιάσει κανείς για όσα γράφει η κυρία Κορωνίδου για το Ειδικό Σχολείο;
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ