Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚουβέντα δεν είπε για τα στρατόπεδα ο κύριος Αλεξανδρίδης

Κουβέντα δεν είπε για τα στρατόπεδα ο κύριος Αλεξανδρίδης

Του Γιάννη Καμαρινού

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο κύριος Αλεξανδρίδης στη Βεργίνα Τηλεόραση είπε πολλά και διάφορα.

Τον απολαύσαμε να αναγάγει σε πατριωτική ενέργεια την ανακύκλωση, αφού την χαρακτήρισε πατριωτικό καθήκον! Πατριωτικό καθήκον η ανακύκλωση, αμυντικές δαπάνες τα Ανταποδοτικά Τέλη -που είπε και ο κύριος Καϊτετζίδης- και να δούμε τι άλλο παράδοξο θα ακούσουμε από αυτήν την απίθανη διοίκηση.

Απολαύσαμε τον κύριο δήμαρχο στη συνέντευξή του στη Βεργίνα Τηλεόραση να μιλάει για τα ΕΛΠΕ και να μπουρδουκλώνει τα πράγματα έτσι ώστε να είναι και με τα ΕΛΠΕ και με τους πολίτες. Αυτό που δεν είπε ο κύριος Αλεξανδρίδης είναι το τι διαφορετικό πρεσβεύει στο συγκεκριμένο θέμα από τον κύριο Μανδαλιανό. Γιατί ασκούσε δριμεία κριτική στον κύριο Κλεάνθη Μανδαλιανό;

Απολαύσαμε τον κύριο δήμαρχο να λέει διάφορα μπερδεμένα πράγματα για την τάξη που θα βάλει στους κοινόχρηστους χώρους και στα τραπεζοκαθίσματα των καταστημάτων εστίασης της πλατείας. Ένα τεράστιο ναι μεν αλλά και άντε να δούμε πότε θα κάνει και τι θα κάνει με το συγκεκριμένο θέμα, γιατί και σε αυτό το θέμα άσκησε δριμεία κριτική στον τέως δήμαρχο.

Αυτό όμως που προξενεί μεγάλη απορία είναι το γεγονός ότι δύο φορές η δημοσιογράφος Χριστίνα Τσόρμπα αναφέρθηκε στα στρατόπεδα και δύο φορές ο κύριος Αλεξανδρίδης ελίχθηκε σαν τον αίλουρο και απέφυγε να απαντήσει.

Γιατί δεν απάντησε ο κύριος Αλεξανδρίδης; Γιατί θεώρησε ότι το θέμα είναι ήσσονος σημασίας κι έτσι στα 30 λεπτά της συνέντευξής του δεν έπρεπε να αναφερθεί σ’ αυτό, επειδή τα υπόλοιπα θέματα ήταν πιο σπουδαία; Ή μήπως τελικά ο Κώστας Σωτηράκης έχει δίκιο και πρόκειται στο στρατόπεδο Ζιάκα να γίνει κέντρο logistics; Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε;

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ