Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Εκτός από τις ράγες τι άλλο έκανε ο κύριος Αλεξανδρίδης;»

«Εκτός από τις ράγες τι άλλο έκανε ο κύριος Αλεξανδρίδης;»

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Κώστας Σωτηράκης, δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης και πρώην αντιδήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου:

«Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, με δελτίο τύπου, την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024, ανακοίνωσε ότι μπήκε στις “ράγες” η εκτέλεση του πρώτου μεγάλου τεχνικού έργου επί της διοίκησής του.

Για ποιο μεγάλο έργο μιλάει ο κύριος Αλεξανδρίδης; Για το έργο της ανάπλασης οδών που η δική μας διοίκηση, η διοίκηση Μανδαλιανού, δρομολόγησε, ενώ ο κύριος Αλεξανδρίδης ως αντιπολίτευση το απαξίωνε.

Εκτός όμως από τις “ράγες”, στις οποίες τοποθέτησε τις αναπλάσεις των οδών, τι άλλο έκανε γι’ αυτά τα έργα; Φάκελο συνέταξε και κατέθεσε η δική μας διοίκηση. Τα έργα εντάχθηκαν από τη δική μας διοίκηση. Εκταμίευση υπήρξε επί δικής μας διοικήσεως. Την προκήρυξη την έκανε η ΑΝΕΘ.

Εάν το πρώτο έργο της διοίκησης Αλεξανδρίδη είναι οι συγκεκριμένες αναπλάσεις οδών, το δεύτερο είναι οι πράσινες γωνιές και το τρίτο είναι οι βελτιώσεις αθλητικών και σχολικών μονάδων, τότε τζάμπα πάνε τα σούρτα φέρτα στο Μαξίμου, αφού όλα αυτά τα έργα είναι της δικής μας διοίκησης.

Ήθελα να πιστεύω ότι όλη αυτή η προσπάθεια καπηλείας δικών μας έργων ήταν αυτόβουλη προσπάθεια διαπιστευμένων παπαγάλων της διοίκησης Αλεξανδρίδη, προκειμένου να δώσουν διαπιστευτήρια στον δήμαρχο. Τελικά αυτή η απαράδεκτη προσπάθεια καπηλείας έργων της δικής μας διοίκησης είναι απόφαση του ίδιου του δημάρχου Λευτέρη Αλεξανδρίδη.

Στις 12 Ιουλίου 2024 είχα κάνει δήλωση στην «Αγκίδα» απευθυνόμενος στους διαπιστευμένους παπαγάλους της διοίκησης Αλεξανδρίδη. Για να μην επαναλάβω τα ίδια, καλώ τους δημότες Κορδελιού Ευόσμου να διαβάσουν εκείνη τη δήλωση και όπου βλέπουν τις λέξεις «διαπιστευμένοι παπαγάλοι» να τις αντικαθιστούν με το όνομα του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, κυρίου Λευτέρη Αλεξανδρίδη.

Θα επαναλάβω μόνο ορισμένα πράγματα από εκείνη τη δήλωση και θα καλέσω τον δήμαρχο να αφήσει τις εξυπνάδες και την προσπάθεια καπηλείας των δικών μας έργων και να κοιτάξει πώς θα κάνει εκείνος έργα και κυρίως πώς θα υλοποιήσει αυτά που προεκλογικά δεσμεύτηκε να κάνει. Το πρώτο επτάμηνο της θητείας του πέρασε, χωρίς να έχει να δείξει τίποτα. Δεν φτάνει αυτό, αλλά επιπλέον προσπαθεί να καπηλευτεί δικά μας έργα.

Έτσι θα κάνει ο κύριος Αλεξανδρίδης τον δήμο πρωταγωνιστή; Με ξένα έργα; Σε τι θα τον κάνει πρωταγωνιστή; Στην καπηλεία έργων άλλων;

Ως προς τα όσα σχετικά με τη μετεγκατάσταση του Ειδικού Σχολείου λέει ο δήμαρχος, πρέπει πρώτα να τα δούμε, γιατί προς το παρόν είναι μόνο παχιά λόγια, σαν τα παχιά του λόγια για τη διάνοιξη της Ιπποδρομίου, τη λειτουργία του υπόγειου πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας και τη λειτουργία των ανελκυστήρων των πεζογεφυρών της περιφερειακής οδού, εντός του πρώτου εξαμήνου της θητείας του».

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ