Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜπορούσε να βρεθεί τελικά λύση για το Ειδικό Σχολείο του Ελευθερίου Κορδελιού

Μπορούσε να βρεθεί τελικά λύση για το Ειδικό Σχολείο του Ελευθερίου Κορδελιού

Η εξασφάλιση από τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρη Αλεξανδρίδη, της μεταστέγασης του Ειδικού Σχολείου του Ελευθερίου Κορδελιού, από τον απαράδεκτο χώρο στον οποίο βρίσκεται σήμερα σε χώρο του δήμου, δείχνει ότι μπορούσε να βρεθεί λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Φαίνεται πως άλλοι δήμαρχοι δεν ασχολήθηκαν όσο ασχολήθηκε ο κύριος Αλεξανδρίδης με το τόσο σοβαρό πρόβλημα της στέγασης του Ειδικού Σχολείου του Ελευθερίου Κορδελιού και άλλοι ασχολήθηκαν προς λάθος κατεύθυνση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός, ο οποίος προσπάθησε να δώσει μια εντελώς αντιεπιστημονική λύση στο πρόβλημα, μεταστεγάζοντας το Ειδικό Σχολείο του Ελευθερίου Κορδελιού στο κτήριο του 19ου Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, κάνοντας έξωση στους μαθητές του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου και στοιβάζοντάς τους μαζί με τους μαθητές του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου στο νεοανεγερθέν κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου.

Ο κύριος Μανδαλιανός δημιούργησε τόσο μεγάλη αναστάτωση στις σχολικές κοινότητες του Ειδικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού και των 19ου και 24ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου, ενώ θα μπορούσε να κάνει ακριβώς αυτό που κάνει ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης και μάλιστα το κάνει μέσα στους πρώτους μήνες της θητείας του.

Οι ευαισθησίες απέναντι στους μαθητές του Ειδικού Σχολείου εκφράζονται με έργα κι όχι με παχιά λόγια, τα οποία μάλιστα δεν μπορούν να υλοποιηθούν γιατί είναι και εκτός τόπου και χρόνου και δεν έχουν βάση και αδικούν μαθητές άλλων σχολείων.

Ευαισθησία απέναντι στους μαθητές του Ειδικού Σχολείου δείχνει ο κύριος Αλεξανδρίδης, λύνοντας ένα χρόνιο πρόβλημα, χωρίς όμως να δημιουργεί προβλήματα σε μαθητές, δασκάλους και γονείς άλλων σχολείων.

Κιμ. Ο.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ