Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΘα έπρεπε να ντρέπεται ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου για την καπηλεία έργων

Θα έπρεπε να ντρέπεται ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου για την καπηλεία έργων

Του Γιάννη Καμαρινού

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου εξέδωσε σήμερα δελτίο τύπου για το επίσημο ξεκίνημα του έργου συνολικής ανάπλασης πλέγματος δρόμων στο Ελευθέριο – Κορδελιό και της οδού Καραολή και Δημητρίου, στον Εύοσμο.

Ολόκληρο το δελτίο τύπου, το οποίο συμπεριλαμβάνει και δήλωση του δημάρχου Λευτέρη Αλεξανδρίδη, δεν γράφει ότι η χρηματοδότηση αυτών των έργων ήταν επίτευγμα της διοίκησης Μανδαλιανού.

Η παράταξη Αλεξανδρίδη, που στους πρώτους επτά μήνες της θητείας της ως διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεν έκανε κανένα έργο, προσπαθεί να καπηλευτεί έργα που δρομολόγησε η προηγούμενη διοίκηση του δήμου και τα οποία προεκλογικά η ίδια χλεύαζε ως μικρά και ασήμαντα.

Θα έπρεπε να ντρέπεται ο κύριος Αλεξανδρίδης για την καπηλεία έργων άλλων και θα έπρεπε να ντρέπεται διπλά γιατί και ο ίδιος και μέλη της διοίκησής του κατηγορούσαν την προηγούμενη διοίκηση ακριβώς γι’ αυτά που οι ίδιοι κάνουν τώρα.

Επιπλέον η προσπάθεια καπηλείας έργων της προηγούμενης διοίκησης, τα οποία έργα κατά τη γνώμη μου είναι αυτονόητα και όχι σπουδαία, φανερώνει ότι η διοίκηση Αλεξανδρίδη είτε δεν έχει σκοπό να κάνει άλλα έργα είτε πιστεύει ότι δεν θα μπορέσει να κάνει άλλα έργα.

Δυστυχώς το μέλλον του δήμου διαγράφεται δυσοίωνο.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ