Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕπευφημίες στον Κλεάνθη Μανδαλιανό από εκλεγμένο της παράταξης Μανούκα

Επευφημίες στον Κλεάνθη Μανδαλιανό από εκλεγμένο της παράταξης Μανούκα

Η μεγάλη αντιπαράθεση προεκλογικά μεταξύ των παρατάξεων Μανδαλιανού και Μανούκα και μεταξύ των ίδιων των δύο υποψηφίων, οδήγησε στις μετεκλογικές μεγάλες αγάπες!

Είναι γνωστό σε όλον τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου πως οι επικεφαλής των δύο παρατάξεων έχουν ανοιχτή μεταξύ τους επικοινωνία και χαράσσουν μαζί αντιπολιτευτική τακτική. Ξέχασαν και τις αντιπαραθέσεις και τις κουβέντες που αντάλλαξαν προεκλογικά.

Φαίνεται όμως πως η συνεργασία δεν έφτανε στις δύο παρατάξεις κι έτσι άρχισαν και τα μεταξύ τους χειροκροτήματα και τις μεταξύ τους επευφημίες.

«Μπράβο Κλεάνθη», αναφώνησε εκλεγμένος της παράταξης Μανούκα στο facebook, ζητωκραυγάζοντας ο αθεόφοβος την ανάρτηση του κυρίου Μανδαλιανού σύμφωνα με την οποία ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και τέως δήμαρχος περίμενε υπομονετικά και με αξιοπρέπεια πάνω από έξι μήνες για να δει και κατόπιν να κρίνει τα έργα και τις ημέρες της νέας διοίκησης του δήμου και τώρα που παρήλθε το εξάμηνο πήρε αμπάριζα και βγήκε!

Από τη μια ο κύριος Μανδαλιανός, ο οποίος ξεκίνησε τις αντιπολιτευτικές κορώνες, πριν ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης αναλάβει δήμαρχος. Ο κύριος Μανδαλιανός, ο οποίος ξεκίνησε τις αντιπολιτευτικές κορώνες, ενώ ακόμη ήταν δήμαρχος ο ίδιος. Ο κύριος Μανδαλιανός, ο οποίος επί ένα εξάμηνο ζητάει απαντήσεις από τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο, τις οποίες θα έπρεπε ο ίδιος να δώσει στους δημοτικούς συμβούλους. Αυτός ο κύριος Μανδαλιανός ισχυρίζεται ότι περίμενε έξι μήνες για να δει και κατόπιν να κρίνει.

Από την άλλη ο εκλεγμένος της παράταξης Μανούκα, ο οποίος επευφημεί τον κύριο Μανδαλιανό για το συγκεκριμένο κείμενο, αποδεχόμενος προφανώς ότι ο κύριος Μανδαλιανός περίμενε επί έξι μήνες για να κρίνει τη διοίκηση Αλεξανδρίδη! Μήπως ο εκλεγμένος της παράταξης Μανούκα θέλει να μας πείσει ότι και η κυρία Μαρία Μανούκα περίμενε έξι μήνες για να δει και να κρίνει τη διοίκηση Αλεξανδρίδη;

Έξι μήνες οι παρατάξεις Μανδαλιανού και Μανούκα άσκησαν αντιπολίτευση με μένος στη διοίκηση Αλεξανδρίδη, αντιπολίτευση που δεν έχει ασκηθεί σε καμία άλλη διοίκηση στο πρώτο εξάμηνο της θητείας της. Ο τρόπος που αντιπολιτεύτηκαν οι παρατάξεις Μανδαλιανού και Μανούκα ήταν ακραίος και δεν είχε σκοπό την πρόοδο του δήμου. Ήταν όμως δικαίωμά τους να πολιτευτούν με αυτόν τον τρόπο και θα κριθούν γι’ αυτό. Δεν είναι όμως δικαίωμά τους να μας δουλεύουν ισχυριζόμενοι πως έξι μήνες περίμεναν να δουν τα έργα της διοίκησης για να τα κρίνουν. Ούτε στιγμή δεν περίμεναν.

Ας χειροκροτούν ο ένας τον άλλον και ας χαίρονται εκτιθέμενοι, ας ενωθούν αν θέλουν οι δύο παρατάξεις, αν δεν έχουν ήδη ενωθεί, αλλά ας μην μας δουλεύουν.

Μ.Π.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ