Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιατί έλειπε ο Γιώργος Μαξούρας από την παρουσίαση του νέου Κανονισμού Καθαριότητας;

Γιατί έλειπε ο Γιώργος Μαξούρας από την παρουσίαση του νέου Κανονισμού Καθαριότητας;

Του Στέργιου Στεργιάδη

Ο Γιώργος Μαξούρας, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κορδελιού Ευόσμου, όχι μόνο δεν εισηγήθηκε το νέο Κανονισμό Καθαριότητας του Δήμου, αλλά ήταν απών και από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία συζητήθηκε και ψηφίστηκε ο Κανονισμός.

Ο διευθυντής της Υπηρεσίας Καθαριότητας, Χρήστος Ζησάκος, εισηγήθηκε το νέο Κανονισμό Καθαριότητας και απάντησε σε ερωτήσεις των δημοτικών συμβούλων. Ο Αντιδήμαρχος δεν ήταν καν παρών έστω για να τοποθετηθεί σχετικά με τον Κανονισμό Καθαριότητας, αφού δεν τον εισηγήθηκε.

Ο κύριος Μαξούρας θα μπορούσε να δώσει το διαδικτυακό παρών, αφού η συνεδρίαση ήταν μεικτή, αλλά δεν έκανε ούτε αυτό.

Οι κακοπροαίρετοι αμέσως έσπευσαν να πούνε ότι ο Γιώργος Μαξούρας δεν εμφανίστηκε, γιατί δεν είχε τίποτα να πει, αφού ουσιαστικά Αντιδήμαρχος Καθαριότητας δεν είναι ο ίδιος αλλά ο Χρήστος Ζησάκος.

Δεν ισχύουν σε καμιά περίπτωση τέτοιες διαδόσεις. Ο Γιώργος Μαξούρας αναμφισβήτητα είναι ο κυρίαρχος της Καθαριότητας του δήμου και δεν θα ήταν δυνατόν να είναι παρατρεχάμενος του διευθυντή του.

Ο Γιώργος Μαξούρας δεν ήταν παρών στη συνεδρίαση, γιατί αυτή ήταν πολύ αργά και ο Αντιδήμαρχος ξυπνάει νωρίς τα μεσάνυχτα και ξεκινάει τον έλεγχο. Θα αναρωτηθεί κανείς ποιον ελέγχει στις 2 και στις 3 τα μεσάνυχτα, αφού εκείνην την ώρα η Υπηρεσία Καθαριότητας δεν λειτουργεί. Ελέγχει τους δρόμους και τα πεζοδρόμια και τα προετοιμάζει ψυχολογικά, ώστε αυτά να είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους εργαζόμενους της καθαριότητας, όταν εκείνοι πιάνουν δουλειά.

Γι’ αυτόν το λόγο έλειπε ο κύριος Μαξούρας από τη συνεδρίαση και ό,τι άλλο ακούγεται καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα!

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ