Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπών ο Γιώργος Μαξούρας από την ψήφιση του Κανονισμού Καθαριότητας

Απών ο Γιώργος Μαξούρας από την ψήφιση του Κανονισμού Καθαριότητας

Χθες, Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024, συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου ο νέος Κανονισμός Καθαριότητας του δήμου. Τον κανονισμό δεν εισηγήθηκε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Μαξούρας, αλλά ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Καθαριότητας Χρήστος Ζησάκος. Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος μάλιστα απουσίαζε από τη συνεδρίαση. Πριν ξεκινήσει η εισήγηση του θέματος, υπήρξε ο παρακάτω διάλογος ανάμεσα στον Δημήτρη Κεραμιδά, πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, και τον Γιώργο Σταυρίδη, δημοτικό σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης:

Πρόεδρος: Έγκριση σχεδίου νέου Κανονισμού Καθαριότητος του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Απόντος του κυρίου Μαξούρα, θα παρακαλέσω τον διευθυντή Καθαριότητας, τον κύριο Ζησάκο, να ‘ρθει να μας αναπτύξει το θέμα, να δεχθεί διευκρινιστικές ερωτήσεις, προκειμένου να ψηφίσουμε.

Γιώργος Σταυρίδης: Πρόεδρε συγνώμη. Έχει κώλυμα ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητος;

Πρόεδρος: Δεν παρίσταται αυτήν τη στιγμή.

Γιώργος Σταυρίδης: Είναι δυνατόν να συζητάμε θέμα Καθαριότητος και να λείπει ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητος; Αυτό ρώτησα. Ρώτησα τον κύριο πρόεδρο αν έχει θέμα υγείας;

Πρόεδρος: Ο κανονισμός προβλέπει ότι έχω τη δυνατότητα να καλέσω διευθυντή ή υπάλληλο του δήμου από τη στιγμή που δεν παρίσταται ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος να εκθέσει το θέμα. Ο κύριος Ζησάκος άλλωστε είναι αυτός ο οποίος επιμελήθηκε. Το προβλέπει ο κανονισμός, μπορώ να τον καλέσω, τον καλώ.

Γιώργος Σταυρίδης: Πρόεδρε δεν ρώτησα αυτό. Ρώτησα αν έχει κώλυμα ο Αντιδήμαρχος, αν είναι ασθενής. Τι είναι;

Πρόεδρος: Αυτήν τη στιγμή, αυτήν τη στιγμή άμεση πληροφόρηση από τον ίδιο δεν έχω.

Γιώργος Σταυρίδης: Ωραία. Ευχαριστώ πολύ.

Οποιοδήποτε σχόλιο περιττεύει για τον παραπάνω διάλογο. Τα είπε όλα ο πρόεδρος. Χθες ψηφιζόταν νέος Κανονισμός Καθαριότητας στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Γιώργος Μαξούρας, έλλειπε χωρίς να ενημερώσει τον πρόεδρο για το λόγο της απουσίας του.

Ήταν κι ένας Αντιδήμαρχος που γελούσε με τον κύριο Σταυρίδη για την πολύ λογική ερώτηση που έκανε, ενώ θα έπρεπε να γελάει με τον συνάδελφό του Αντιδήμαρχο που απουσίαζε χωρίς να ενημερώσει τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και με τον εαυτό του που γελούσε για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Περ.

Και με ψήφο συμβούλου της παράταξης Μανούκα εγκρίθηκε ο νέος Κανονισμός Καθαριότητας
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ