Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚλεάνθης Μανδαλιανός: Ντροπή και πάλι ντροπή στη διοίκηση Αλεξανδρίδη

Κλεάνθης Μανδαλιανός: Ντροπή και πάλι ντροπή στη διοίκηση Αλεξανδρίδη

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε ο τέως δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, για τους έξι πρώτους μήνες διοίκησης του δήμου από την παράταξη Αλεξανδρίδη:

«Φτάνει πια… Περιμέναμε υπομονετικά και με αξιοπρέπεια πάνω από έξι μήνες για να δούμε και κατόπιν να κρίνουμε τα έργα και τις ημέρες της νέας διοίκησης του Δήμου. Οποιαδήποτε ενέργεια από μέρους μας θα ήταν άδικη, εάν γινόταν νωρίτερα από αυτό το σημείο. Όμως δε συνέβη το ίδιο από τη μεριά των διοικούντων, που αναλώθηκαν όλον αυτόν τον καιρό σε κατηγόριες ότι δε παρέλαβαν κανένα έργο από τη προηγούμενη δημοτική αρχή, ότι πήραν άδεια ταμεία, ότι ήμασταν εχθρικοί προς τους υπαλλήλους και ότι κάναμε μόνο προσλήψεις ημετέρων.

Αιδώς Αργείοι! Ντροπή και πάλι ντροπή. Ξεχάσατε τα εγκεκριμένα χρηματοδοτικά προγράμματα πολλών εκατομμυρίων ευρώ που αφήσαμε πίσω, προγράμματα τόσο ευρωπαϊκά, όσο και από το “Αντώνης Τρίτσης” που περιμένουν τώρα κάποιες δικές σας ενέργειες για να πραγματοποιηθούν προς όφελος όλων ανεξαιρέτως των δημοτών.

Ξεχάσατε ότι παραδώσαμε σε καλή οικονομική κατάσταση τα ταμεία του Δήμου παρόλη τη πανδημία του κορωνοϊού, που με υπομονή και σωστή οργάνωση αντιμετωπίσαμε.

Ξεχάσατε ότι το γραφείο Δημάρχου ήταν πάντα ανοιχτό για τον κάθε υπάλληλο και δημότη και πότε κανένας δε ρωτήθηκε από μένα, εάν ήταν η αν θα γίνει ψηφοφόρος μου. Βοήθησα τους πάντες ανεξαιρέτως, χωρίς διακρίσεις, και προκαλώ να έρθει έστω κι ένα άτομο που ήρθε σε επαφή μαζί μου να μου πει εάν τον έφερα σε δύσκολη θέση με τέτοιες απαιτήσεις. Εάν συνέβηκε κάτι τέτοιο, θα παραιτηθώ την αμέσως επόμενη στιγμή!

Ας συμμαζέψουν τις γλώσσες τους και τις συμπεριφορές τους όλοι αυτοί που κάποτε το παίζανε υπέρμαχοι των εργαζομένων και δίνανε σόου μέσα στα δημοτικά συμβούλια και τώρα κάνουν την πάπια και αδιαφορούν απέναντι στα δίκαια αιτήματα ανθρώπων που χρόνια υπηρέτησαν το Δήμο και τώρα πετιούνται απέξω, χωρίς καν να τους δοθεί η ευκαιρία να εισακουσθούν στη προχθεσινή δημοτική συνεδρίαση. Ελπίζω όλες αυτές οι συμπεριφορές να είναι μέθοδοι μικροπολιτικής σκοπιμότητας και όχι δείγματα πρόωρης άνοιας Alzheimer των διοικούντων…»

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ