Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπίστευτος διάλογος δημότισσας με τον Γιάννη Καμαρινό στο facebook

Απίστευτος διάλογος δημότισσας με τον Γιάννη Καμαρινό στο facebook

Δημότισσα σχολίασε στο facebook το άρθρο του Γιάννη Καμαρινού στην «Αγκίδα» με τίτλο «Η διοίκηση Αλεξανδρίδη τι θα κάνει για τις πολύωρες διακοπές ρεύματος;».

Η δημότισσα στην αρχή επισήμανε ότι η διοίκηση Αλεξανδρίδη δεν φταίει για το συμβάν, αλλά θα πράξει τα δέοντα. Ο Γιάννης Καμαρινός πουθενά στο κείμενό του δεν κατηγόρησε τη διοίκηση Αλεξανδρίδη για το συμβάν, αλλά επισήμανε ότι μια εβδομάδα μετά είναι άφαντη, ενώ ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού απέστειλε εξώδικο στη ΔΕΔΔΗΕ για την καταστροφή που υπέστησαν επαγγελματίες του δήμου.

Στη συνέχεια η δημότισσα χαρακτήρισε άστοχο και άτοπο το κείμενο του Γιάννη Καμαρινού, επαναλαμβάνοντας ότι το πρόβλημα αφορούσε καθαρά τη ΔΕΔΔΗΕ και ότι η διοίκηση του δήμου δεν έχει καμία ευθύνη. «Τα υπόλοιπα θα τα πούμε μέσα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο», ολοκλήρωσε το σχόλιό της η δημότισσα, απευθυνόμενη στον Γιάννη Καμαρινό.

Ο Γιάννης Καμαρινός της απάντησε επισημαίνοντας ότι εκείνη δεν κατάλαβε το νόημα αυτών που ο ίδιος έγραψε και τη ρώτησε στο Δημοτικό Συμβούλιο με ποια ιδιότητα θα απαντήσει εκείνη για το θέμα.

Στη ερώτηση του Γιάννη Καμαρινού, η δημότισσα του ανταπάντησε ότι είναι ακόμη δημότης Κορδελιού Ευόσμου, ότι γνωρίζει τα θέματα του δήμου και ότι ήταν υποψήφια μαζί του, όταν εκείνος ήταν υποψήφιος δήμαρχος, και τον ρωτάει αν την ενέταξε στο ψηφοδέλτιό του ως γλάστρα, τονίζοντας ότι γνωρίζει τα πάντα στον δήμο.

Όμως ο Γιάννης Καμαρινός ούτε θέλησε να την προσβάλει, ούτε να την υποτιμήσει. Απλά τη ρώτησε με ποια ιδιότητα θα απαντήσει εκείνη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Είναι προφανές ότι ο Γιάννης Καμαρινός ζήτησε απάντηση, όσον αφορά τις διακοπές ρεύματος, από τη διοίκηση Αλεξανδρίδη, την οποία στήριξε στις δημοτικές εκλογές, και όχι από δημότες, που μπορεί να έχουν όλη την καλή διάθεση να απαντήσουν, αλλά δεν έχουν την αρμοδιότητα να το κάνουν.

Τα. Σ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ