Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠλήρους απασχόλησης θα είναι όλες οι σχολικές καθαρίστριες στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Πλήρους απασχόλησης θα είναι όλες οι σχολικές καθαρίστριες στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Κυκλοφόρησαν στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου κάτι απαράδεκτες και ανυπόστατες φήμες ότι μεταξύ των σχολικών καθαριστριών που θα προσληφθούν για το σχολικό έτος 2024-2025, θα υπάρχουν κάποιες που δεν θα είναι πλήρους απασχόλησης.

Είναι ορισμένοι που πιστεύουν ότι μπορούν να δημιουργήσουν κλίμα σε βάρος της διοίκησης του Δήμου με αβάσιμες διαδόσεις που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα.

Οι σχολικές καθαρίστριες, που θα προσληφθούν για το έτος 2024-2025, θα είναι όλες πλήρους απασχόλησης και γι’ αυτό δεσμεύτηκε η διοίκηση του δήμου και προσωπικά ο δήμαρχος, Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

Είναι άλλο πράγμα ότι θα προσληφθούν σχολικές καθαρίστριες και με το πρόγραμμα «1+1 πλησίον σύνταξης» και άλλο ότι θα προσληφθούν με μειωμένο ωράριο, όπως διαδίδουν διάφοροι απαράδεκτοι για να δημιουργήσουν όξυνση και εντάσεις.

Ορισμένοι πιστεύουν πως μπορούν με ψέματα και διαδόσεις να παίξουν κάποιο ρόλο στα αυτοδιοικητικά του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Κανέναν ρόλο δεν πρόκειται να παίξουν, γιατί το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Θα συνεχίσουν να ζούνε στην αφάνειά τους.

Κιμ. Ο.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ