Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ κύριος Νίκος Κουγιουμτζής είναι αντιδήμαρχος και όχι δημοσιογράφος

Ο κύριος Νίκος Κουγιουμτζής είναι αντιδήμαρχος και όχι δημοσιογράφος

Του Γιάννη Καμαρινού

Χθες το βράδυ του Σαββάτου 27 Ιουλίου 2024, ο κύριος Νίκος Κουγιουμτζής, Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας και Τοπικής Ανάπτυξης του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το εξώδικο του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού στην ΔΕΔΔΗΕ.

Το ζήτημα όμως δεν είναι τι έκανε ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού για τις διακοπές ηλεκτροδότησης την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά τι δεν έκανε η διοίκηση του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου και γιατί δεν το έκανε.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Κουγιουμτζής βάλθηκε να μας τρελάνει το προηγούμενο Σάββατο κοινοποιώντας στις 12 η ώρα το μεσημέρι άρθρο εφημερίδας που είχε δημοσιευτεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, προκειμένου να ενημερώσει τους κατοίκους για το τι συνέβαινε δώδεκα ώρες πριν.

Στο ίδιο τέμπο ο κύριος Κουγιουμτζής προσπάθησε να μας τρελάνει και χθες δημοσιεύοντας την ενέργεια του Εμπορικού Συλλόγου να αποστείλει εξώδικο στη ΔΕΔΔΗΕ για τις διακοπές ηλεκτροδότησης.

Ας αφήσει ο κύριος Κουγιουμτζής τι έκανε ο Εμπορικός Σύλλογος και ας μας πει γιατί δεν έκανε τίποτα ο ίδιος και αν έχει σκοπό επιτέλους να κάνει κάτι. Ο κύριος Κουγιουμτζής είναι αντιδήμαρχος και όχι δημοσιογράφος.

Δεν μας έφταναν τόσοι δημοσιογράφοι που διόρισε ο δήμαρχος με διάφορους τρόπους, τώρα παριστάνει το δημοσιογράφο και ο κύριος Κουγιουμτζής. Φυσικά αυτό του είναι βολικό, αφού πλέον είναι σαφές ότι δεν μπορεί να παραστήσει τον αντιδήμαρχο. Έλεος όμως. Όποιος δεν μπορεί να πάει στο σπίτι του και να μην ταλαιπωρεί αυτόν τον ήδη ταλαιπωρημένο δήμο.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ