Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕ όχι να μιλάει ο κύριος Αλεξανδρίδης για σόου της αντιπολίτευσης

Ε όχι να μιλάει ο κύριος Αλεξανδρίδης για σόου της αντιπολίτευσης

Του Στέργιου Στεργιάδη

Ο απίστευτος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, τόλμησε να εκδώσει δελτίο τύπου με το οποίο κατηγορεί την αντιπολίτευση για αδιανόητο και απερίγραπτο σόου, επειδή η αντιπολίτευση ζητάει να μην πεταχτεί καμία σχολική καθαρίστρια εκτός εργασίας. Ε όχι να μιλάει ο κύριος Αλεξανδρίδης για σόου της αντιπολίτευσης.

Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης, έχοντας στην παράταξή του τον κορυφαίο σόουμαν Βασίλη Βόγγαλη, ο οποίος, κατά τη τετραετή διοίκηση του δήμου από την παράταξη Μανδαλιανού, έκανε σόου σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κι όταν δεν έκανε νομίζαμε ότι είναι άρρωστος, ο κύριος Αλεξανδρίδης που θεωρούσε καθήκον του να συμμετάσχει σ’ αυτά τα σόου, στα οποία απείχαν όλοι τους ένα βήμα από το να ανέβουν πάνω στα έδρανα και να χοροπηδάνε, τόλμησε να μιλήσει για σόου της αντιπολίτευσης.

Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης, έχοντας αντιδήμαρχο τον Βασίλη Βόγγαλη, τόλμησε να γράψει για παρεμπόδιση της εύρυθμης λειτουργίας του δήμου και για συνδικαλιστές που επιχείρησαν να επιβάλλουν στους δημοτικούς συμβούλους συνθήκες ψυχολογικής πίεσης! Ποιος; Ο κύριος Αλεξανδρίδης που σιγόνταρε τον Βασίλη Βόγγαλη, ως συνδικαλιστή, για να κραυγάζει πάνω από τα κεφάλια των εκλεγμένων της διοίκησης Μανδαλιανού, μήπως και τολμήσουν να ψηφίσουν κάτι άλλο από αυτό που ήθελαν εκείνοι.

Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης, έχοντας συνοδοιπόρο τον Βασίλη Βόγγαλη, τόλμησε να γράψει ότι δεν πρόκειται να κάνει κανέναν συμβιβασμό υπό τη δαμόκλειο σπάθη εκβιαστικών καταστάσεων. Να μιλάει για δαμόκλειο σπάθη ο κύριος Αλεξανδρίδης, που μαζί με τον κύριο Βόγγαλη δημιουργούσαν σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου συνθήκες λαιμητόμου που αιωρούνταν πάνω από τα κεφάλια όσων θα τολμούσαν να μην συμφωνήσουν μαζί τους, δεν χωράει ακόμα και στην πιο προχωρημένη φαντασία!

Όσο για τις κατηγορίες του κυρίου Αλεξανδρίδη περί μικροπολιτικών συμφερόντων και τις νουθεσίες του να σταθεί η αντιπολίτευση στο ύψος των περιστάσεων, έρχεται πάλι μπροστά μου η εικόνα του κυρίου Αλεξανδρίδη να φωνασκεί στο Δημοτικό Συμβούλιο ως αντιπολιτευόμενος, αντάμα με τον κύριο Βόγγαλη και ξεσπάω σε γέλια με την κυβίστηση που έκανε ο κύριος δήμαρχος, με τόση ταχύτητα και χάρη, μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ