Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Σόου έκανε ο κύριος Αλεξανδρίδης κι όχι εμείς»

«Σόου έκανε ο κύριος Αλεξανδρίδης κι όχι εμείς»

Του Θανάση Κοκονά

Με ένα τρισάθλιο και προβοκατόρικο δελτίο τύπου ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου μας κατηγορεί για αδιανόητο και απερίγραπτο σόου όσον αφορά τη στάση μας απέναντι στις σχολικές καθαρίστριες που θα χάσουν τη δουλειά τους.

Να μην κρίνει από τον εαυτό του ο δήμαρχος και από τον αντιδήμαρχό του και πρώην συνδικαλιστή Βασίλη Βόγγαλη. Εμείς δεν κάναμε σόου ούτε πέρσι, ούτε πρόπερσι και γι’ αυτό δεν κάνουμε σόου ούτε φέτος. Για τα εργασιακά δικαιώματα των σχολικών καθαριστριών αγωνιζόμασταν τις προηγούμενες χρονιές, το ίδιο κάνουμε και τώρα.

Είναι προφανές, με βάση αυτά που λένε τώρα, πως σόου έκαναν τα προηγούμενα χρόνια ο δήμαρχος και μέλη της διοίκησής του, έχοντας ως αποκλειστικό σκοπό να διώξουν τη διοίκηση Μανδαλιανού και να αναλάβουν οι ίδιοι. Έκαναν σόου, γι’ αυτό εκλαμβάνουν ως σόου αυτό που κάνουμε με συνέπεια εμείς και φέτος.

Δεν έχουμε καμιά αμφιβολία ότι εάν ο κύριος Αλεξανδρίδης, ο κύριος Βόγγαλης και άλλοι βρίσκονταν στην αντιπολίτευση, θα τους καμαρώναμε και φέτος να κραυγάζουν υπέρ των δικαιωμάτων των εργαζομένων χωρίς «αλλά» και αστερίσκους.

Εμείς θα σταθούμε απέναντι στις προθέσεις της διοίκησης Αλεξανδρίδη να μοιράσει τη φτώχεια διώχνοντας κάποιες σχολικές καθαρίστριες και προσλαμβάνοντας κάποιες άλλες και επιπλέον να προσπαθεί να παρουσιάσει αυτήν την άθλια τακτική ως φιλεργατική.

Του δήμου μας δεν του λείπουν τα μερικά χιλιάρικα που χρειάζονται για την πρόσληψη όλων των σχολικών καθαριστριών. Του λείπουν τα πολλά εκατομμύρια ευρώ, τα οποία έπρεπε να πάρει από το κράτος και για τα οποία φορολογούμαστε, αλλά δεν τα πήρε ποτέ με την ψήφο και της παράταξης με την οποία ο κύριος Αλεξανδρίδης είναι αντιπρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Θανάσης Κοκονάς είναι επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κορδελιού Ευόσμου

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ