Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑδιανόητο σόου Αλεξανδρίδη στην ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Αδιανόητο σόου Αλεξανδρίδη στην ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Του Γιάννη Καμαρινού

Ένα αδιανόητο και απερίγραπτο δελτίο τύπου εξέδωσε η διοίκηση Αλεξανδρίδη, το οποίο επιπλέον τόλμησε να το χρεώσει στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου και να το δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα του δήμου, λες και αυτή είναι χώρος παρουσίασης του αδιανόητου σόου Αλεξανδρίδη.

Με το κατάπτυστο αυτό δελτίο τύπου, η διοίκηση Αλεξανδρίδη χρεώνει σε συνδικαλιστές και σχολικές καθαρίστριες το γεγονός ότι ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ανέβαλαν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τα όσα επιμέρους γράφει το δελτίο τύπου, απλά προσπαθούν να δικαιολογήσουν την αυταρχικότητα του δημάρχου Λευτέρη Αλεξανδρίδη.

Κάποιες σχολικές καθαρίστριες που εργάζονταν στον δήμο μένουν χωρίς δουλειά, αλλά του κυρίου Αλεξανδρίδη και άλλων καλοταϊσμένων δεν τους καίγεται καρφί και το λένε με προκλητικό τρόπο. Απλά μας ενημερώνουν ότι θα πάρουν κάποιες άλλες σχολικές καθαρίστριες, ισχυριζόμενοι ότι δεν κάνουν διαχωρισμό μεταξύ των εργαζόμενων!

Είναι προφανές πως ο κύριος δήμαρχος περνάει τον εαυτό του για πολύ έξυπνο και εμάς για πολύ ανόητους. Τα ίδια δικαιώματα στην εργασία μόνο στη νοσηρή φαντασία του συγκεκριμένου δημάρχου σημαίνουν πέταγμα στον δρόμο κάποιων και πρόσληψη κάποιων άλλων.

Εκεί όμως που ο δήμαρχος διεκδικεί βραβείο ηθοποιίας είναι στην τελευταία παράγραφο του λιβελογραφήματος, όπου εγκαλεί τους κυρίους της αντιπολίτευσης γιατί στηρίζουν τις σχολικές καθαρίστριες που μένουν χωρίς εργασία. Κατ’ αρχάς κάποιος ας ενημερώσει τον δήμαρχο και τους πολλούς παρατρεχάμενους που γράφουν τα κείμενά του ότι στην αντιπολίτευση υπάρχουν και τέσσερις κυρίες δημοτικοί σύμβουλοι. Έπειτα κάποιος ας τον ενημερώσει ότι δίνοντας κανονικό σόου μαζί με νυν συνεργάτες του, και μάλιστα σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, έγινε δήμαρχος.

Και επειδή ο κύριος Αλεξανδρίδης νομίζει ότι είναι πολύ έξυπνος και μπορεί να μας τρελάνει με φθηνές ρητορείες και φληναφήματα περί οικονομίας που θα κάνει στον δήμο χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα ένα συν ένα πλησίον σύνταξης, μπορεί να μας πει πόσους εργαζόμενους από αυτούς που πήρε με αυτό το πρόγραμμα στον δήμο θα τους έπαιρνε να δουλέψουν και στην προσωπική του επιχείρηση;

Άιντε γιατί και το πούλημα τρέλας έχει και τα όριά του.

Επιπλέον η διοίκηση Αλεξανδρίδη να πάψει να εκδίδει τέτοιες ανοησίες ως δελτία τύπου του δήμου. Αν θέλει να εκδώσει κάποιο δελτίο τύπου, ας εκδώσει ένα σχετικά με το τι έκανε ο κύριος Αλεξανδρίδης τόσες φορές που πήγε και ήρθε στην Αθήνα. Τι πέτυχε σ’ αυτές του τις βόλτες; Μπορούν να εκδώσουν ένα τέτοιο δελτίο τύπου; Σιγά να μην μπορούν. Εάν μπορούσαν θα το είχαν εκδώσει ήδη. Τις υπόλοιπες σαχλαμάρες, σαν κι αυτό το λιβελλογράφημα, το οποίο εξέδωσαν χθες για τις σχολικές καθαρίστριες που χάνουν τη δουλειά τους, να τις εκδίδουν ως δελτία τύπου της διοίκησης Αλεξανδρίδη και να βάζουν σ’ αυτά τη φωτογραφία του δημάρχου και όποιου άλλου μέλους της διοίκησης θέλει να στηρίξει αυτόν τον κατήφορο.

Πονάω τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου που έπεσε στα χέρια τέτοιου δημάρχου
Η διοίκηση Αλεξανδρίδη τι θα κάνει για τις πολύωρες διακοπές ρεύματος;
Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου για τις σχολικές καθαρίστριες
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ