Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΆλαλο το Σωματείο Εργαζομένων Κορδελιού Ευόσμου για τις σχολικές καθαρίστριες

Άλαλο το Σωματείο Εργαζομένων Κορδελιού Ευόσμου για τις σχολικές καθαρίστριες

Ο κακός χαμός γίνεται στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου για τον τρόπο που θα προσληφθούν οι σχολικές καθαρίστριες το σχολικό έτος 2024-2025, αλλά το τοπικό Σωματείο Εργαζομένων Κορδελιού Ευόσμου είναι άλαλο.

Μέχρι πρότινος το τοπικό Σωματείο Εργαζομένων ήταν και άφαντο, αλλά εμφανίστηκε εκπρόσωπός του στην τελευταία συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής, χωρίς όμως να παρέμβει και να τοποθετηθεί.

Δεν γνωρίζουμε εάν ο εκπρόσωπος του τοπικού Σωματείου Εργαζομένων καλύφθηκε από όσα είπε η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων νομού Θεσσαλονίκης ή από αυτά που είπε η διοίκηση του δήμου. Δεν γνωρίζουμε με ποια από τις δύο πλευρές που τοποθετήθηκαν συμφωνεί, γιατί δεν μίλησε.

Το τοπικό Σωματείο Εργαζομένων, που τόσο ντόρο έκανε τα δυο προηγούμενα χρόνια για τις σχολικές καθαρίστριες, τώρα είναι άλαλο.

Για τον τρόπο που θα προσληφθούν οι σχολικές καθαρίστριες πήρε θέση ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων νομού Θεσσαλονίκης, πήρε θέση η αντιπολίτευση του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, πήρε θέση μέχρι και η παράταξη Μανδαλιανού που τα προηγούμενα χρόνια ήθελε τις σχολικές καθαρίστριες με τρίωρη απασχόληση, αλλά δεν πήρε θέση το Σωματείο Εργαζομένων Κορδελιού Ευόσμου.

Το Σωματείο Εργαζομένων Κορδελιού Ευόσμου, που μοίραζε για παραπάνω από μια δεκαετία καταγγελίες και μηνύσεις, ακόμη δεν έχει πάρει θέση για το ζήτημα των σχολικών καθαριστριών.

Γ. Παπαδ.

Το Σωματείο Εργαζομένων μπορεί να ενημερώνει για τις διακοπές ρεύματος
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ