Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΘέλει να μας τρελάνει ο Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας Κορδελιού Ευόσμου;

Θέλει να μας τρελάνει ο Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας Κορδελιού Ευόσμου;

Του Γιάννη Καμαρινού

Λίγο μετά τις 12 σήμερα το μεσημέρι, Σάββατο 20 Ιουλίου 2024, ο κύριος Νίκος Κουγιουμτζής, Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας και Τοπικής Ανάπτυξης του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook άρθρο που δημοσιεύτηκε το βράδυ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, και το οποίο γράφει ότι επανήλθε σε ορισμένα σημεία το ηλεκτρικό ρεύμα μετά από 14 ώρες και ότι ο ΔΕΔΔΗΕ εκτιμά ότι η βλάβη θα επιδιορθωθεί το πρωί του Σαββάτου.

Θα μας τρελάνει εντελώς ο κύριος Κουγιουμτζής. Τώρα έχουμε μεσημέρι Σαββάτου. Δεν χρειάζεται ο κύριος Κουγιουμτζής να μας ενημερώσει για το τι συνέβαινε πριν από 12 ώρες. Να μας ενημερώσει για το τι γίνεται τώρα.

Επαγγελματίες του δήμου μας στην κυριολεξία έκλαιγαν σήμερα το πρωί για την καταστροφή που υπέστησαν από τη διακοπή ρεύματος. Προϊόντα χάλασαν και πετάχτηκαν, γιατί δεν είχαν που να τα μεταφέρουν.

Άλλοι επαγγελματίες του δήμου μας μετέφεραν τα προϊόντα τους σε ψυγεία και καταψύκτες γνωστών και φίλων τους, εκτός περιοχής που είχε διακοπή ρεύματος, προκειμένου να γλιτώσουν την καταστροφή.

Συμπολίτες μας που χρησιμοποιούν για την υγεία τους συσκευές, οι οποίες χρειάζονται ηλεκτρικό ρεύμα για να λειτουργήσουν, ταλαιπωρήθηκαν αφάνταστα. Δεν γνωρίζω εάν κάποιων η ζωή κινδύνευσε.

Οι πληροφορίες λένε ότι κανένας δεν ενημέρωνε έγκυρα τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής για το πόση ώρα θα είναι κομμένο το ρεύμα, μια καυτή ημέρα μετά από παρατεταμένο καύσωνα.

Μετά από όλα αυτά, ο κύριος Κουγιουμτζής ποστάρει τώρα, μετά την καταστροφή, δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν πριν από δώδεκα ώρες. Σε άλλον πλανήτη ζει ο κύριος Κουγιουμτζής; Σ’ αυτόν τον πλανήτη ζούσε μόνο όταν ψήφιζε αύξηση Ανταποδοτικών Τελών 35% στους κατοίκους και στους επαγγελματίες του δήμου;

Ένας νέος αντιδήμαρχος και άνθρωπος προσπαθεί να χειριστεί επικοινωνιακά μια τέτοια καταστροφή, κοινοποιώντας δημοσιεύματα, σε στιγμές που το μόνο το οποίο πρέπει να κάνει ένας αντιδήμαρχος είναι να βρίσκεται στην καρδιά των γεγονότων και να παρεμβαίνει.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ