Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕ όχι δεν κάνει δουλειά ο Ανέστης Κεχαγιάς στην Αντιδημαρχία Πρασίνου

Ε όχι δεν κάνει δουλειά ο Ανέστης Κεχαγιάς στην Αντιδημαρχία Πρασίνου

Με έκπληξη διάβασα στην «Αγκίδα» ότι ο κύριος Σταυρίδης μού τρώει την δουλειά! Έχει βγει παγανιά στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου και βγάζει φωτογραφίες τα ξερά και ανύπαρκτα χόρτα στα πάρκα.

Καθίστε κύριε Σταυρίδη. Έτσι είπαμε; Κι εμείς τι θα γίνουμε; Κλέφτες;

Από τα λίγα που γνωρίζω περί κηπουρικής, ένα φυτό (έστω και σε μια γλάστρα στο μπαλκόνι βρε αδερφέ) θέλει κάποιο χρονικό διάστημα, από εβδομάδες μέχρι και 1-2 μήνες, για να φυτρώσει και να μεγαλώσει. Αλλά επειδή ο δήμος δεν είναι το μπαλκόνι του σπιτιού μου, ούτε το μπαλκόνι άλλων 105.426 κατοίκων (με βάση την απογραφή του 2021) και με έκταση 12.768 km² (ούτε στην νέα παραλία τέτοιο μπαλκόνι!), φαντάζομαι ότι όταν μιλάμε περί κηπουρικής σε αυτόν τον δήμο δεν μιλάμε για γλάστρες!

Το πράσινο σε έναν δήμο είναι συνήθως δέντρα και χορτάρι. Ναι έχει και λουλούδια, για διακοσμητικούς λόγους.

Αν θυμάμαι καλά σε προηγούμενο άρθρο της «Αγκίδας», ο κύριος Κεχαγιάς είχε πει ότι έχουν φυτέψει αρκετά λουλούδια αλλά πολλά καλόπαιδα πάνε και τα χαλάνε. Ο κύριος Σταυρίδης πήγε τότε να βγάλει φωτογραφίες ή δε τον βόλευε;

Ααα… ξέχασα, τότε ακόμη ο κύριος Σταυρίδης δεν ήταν μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου και δεν είχε ανακαλύψει τον δημοσιογράφο που κρύβει βαθιά μέσα του.

Όπως και να έχει εγώ ένα πράγμα ξέρω και βλέπω σαν κάτοικος αυτού του πονεμένου του δήμου. Είναι κομμένα τα χόρτα στα πάρκα, όπου βγάζω βόλτα τα σκυλιά μου ανά τακτά διαστήματα, λες και τα βγάζω στην πλατεία Δικαστηρίων, στη Ρωμαϊκή Αγορά!

Αυτά τα πάρκα, πριν τον Γενάρη και πριν τις εκλογές ακόμα, ήταν ένα όμορφο και επικίνδυνο ταξίδι στις ζούγκλες του Αμαζονίου, μιας και δεν ήξερες αν θα πεταχτεί από τα χόρτα (που ξεπερνούσαν μέχρι και το γόνατο μου) καμία γάτα να ορμήσει στα σκυλιά ή καμιά ανακόντα να ορμήσει στον ιδιοκτήτη.

Βέβαια θα τον πω τον πόνο μου, καθώς τόσο καιρό, με την ζούγκλα του κυρίου Μανδαλιανού και της αντιδημάρχου κυρίας Αθανασιάδου Νέδου Όλγας, η οποία έλαμψε δια της αδρανείας της, δεν φαινόντουσαν τα περιττώματα των κατοικίδιων που δεν μαζεύουν οι ανεύθυνοι ιδιοκτήτες, ενώ τώρα, που είναι όλα καθαρά και κομμένα, όπως πρέπει, φαίνονται και δεν τα πατάμε. Μήπως πρέπει να ντρέπεται γι’ αυτό ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου κύριος Κεχαγιάς;

Βρε με τίποτα να μην είμαστε ικανοποιημένοι στο τέλος σε αυτό τον Δήμο…

Πύρρα

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ