Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ «επανίδρυση» δεν θα έρθει από την Καραολή & Δημητρίου…

Η «επανίδρυση» δεν θα έρθει από την Καραολή & Δημητρίου…

Τι κρίμα άνθρωποι σε σημαντικές επιτελικές θέσεις, να μπερδεύουν την «επανίδρυση» ενός δήμου, με την «ολοκλήρωση» ενός τεχνικού έργου του δήμου, το οποίο μάλιστα όπως είπε για άλλη μια φορά, πολύ σωστά και πολύ σοφά ο κύριος Καμαρινός, δεν είναι και δικό τους έργο αλλά είναι έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής!

Μήπως θα έπρεπε αυτοί οι άνθρωποι, να γνωρίζουν ότι η «επανίδρυση» αφορά αποκλειστικά και μόνον τις αρχές σύστασης ενός φορέα, ότι αφορά τις τολμηρές μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται ένας φορέας για να εξυπηρετεί καλύτερα τους πολίτες, ότι αφορά τις βαθιές ριζικές τομές, ότι αφορά τις στοχευμένες αλλαγές νόμων και θεσμών, και κυρίως ότι αφορά πρώτα απ’ όλα στον τρόπο άσκησης της εξουσίας για να μπορέσει αυτός ο φορέας να λειτουργεί καλύτερα προς όφελος των πολιτών;

«Η επανίδρυση» ποτέ μα ποτέ δεν έχει σχέση με την ολοκλήρωση τεχνικών έργων. Τότε δεν θα είχαμε ούτε τεχνικά προγράμματα, ούτε τεχνικές υπηρεσίες, ούτε Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας . Θα είχαμε επανιδρυτικά προγράμματα, επανιδρυτικές υπηρεσίες, και Αντιδήμαρχο Επανίδρυσης.

Ν. Πρ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ