Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑνενημέρωτη η ιστοσελίδα του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης

Ανενημέρωτη η ιστοσελίδα του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης

Πέρασαν τέσσερις μήνες από τότε που εκλέχτηκε νέος πρόεδρος στον Σύνδεσμο Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης (Κοιμητήρια Ευόσμου).

Ο πρόεδρος των Κοιμητηρίων Ευόσμου είναι δημοτικός σύμβουλος της διοικούσας παράταξης του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, της παράταξης Αλεξανδρίδη.

Στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης εμφανίζονται ο πρόεδρος, η αντιπρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της προηγούμενης περιόδου. Επίσης φαίνεται πως δεν έχει αλλάξει η Οργανωτική Δομή που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα.

Επιπλέον η τελευταία απόφαση προέδρου που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα είναι του 2013, ενώ η τελευταία απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου είναι του 2018.

Στις ανακοινώσεις φαίνεται να υπάρχει κάποια ροή καθώς οι τελευταίες τέσσερις έγιναν στις 20 Μαΐου 2024. Βέβαια από τότε πέρασαν δυο μήνες, αλλά η αμέσως προηγούμενη ανακοίνωση πριν από αυτές στις 20 Μαΐου ήταν στις 31 Ιανουαρίου 2024!

Καλά θα ήταν η ιστοσελίδα του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης να ενημερώνεται, αφού υπάρχει και λειτουργεί, αφού μάλλον πληρώθηκαν χρήματα για να κατασκευαστεί και αφού, υποθέτει κανείς, ότι πληρώνονται χρήματα για την ύπαρξη και λειτουργία της.

Μαζί με την επανίδρυση του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου ας επανιδρυθεί και η ιστοσελίδα των Κοιμητηρίων Ευόσμου, αφού ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου έχει ανθρώπους εκεί σε καίριες θέσεις, ικανούς για να επανιδρύσουν όχι μόνο την ιστοσελίδα των Κοιμητηρίων, αλλά και για να επανιδρύσουν τα Κοιμητήρια!

Γ. Χαρ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ