Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Πέτρος Μεσθανεύς και ο Μπουάνα Σαμάτα

Ο Πέτρος Μεσθανεύς και ο Μπουάνα Σαμάτα

Του Γιάννη Καμαρινού

Ο Πέτρος Μεσθανεύς, αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Πολιτικής Προστασίας και Υποδομών Κορδελιού Ευόσμου, τρέχει με τη μηχανή όλη την ημέρα δεξιά αριστερά, πάνω κάτω στο δήμο.

Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο κύριος Μεσθανεύς τρέχει παντού και συνεχώς με τη μηχανή του, αφού όλοι οι δημότες τον συναντούν στον δρόμο.

Από την άλλη και ο Μπουάνα Σαμάτα τρέχει μέσα στο γήπεδο. Προσπαθεί ο άνθρωπος και αυτό δεν μπορεί να του το αμφισβητήσει κανείς.

Πλην όμως ο Μπουάνα Σαμάτα είναι επιθετικός και η δουλειά του τελικά είναι να βάζει γκολ. Ωστόσο γκολ δεν σταυρώνει και μάλιστα πάει να εκτελέσει ένα κρίσιμο πέναλτι κι εκείνος γλιστράει και πέφτει, στέλνοντας την μπάλα στα περιστέρια.

Ο Πέτρος Μεσθανεύς και ο Μπουάνα Σαμάτα αναμφισβήτητα τρέχουν, όμως και οι δύο βρίσκονται στις θέσεις τους όχι απλά για να τρέχουν, αλλά για να παράξουν αποτελέσματα.

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου και ΠΑΟΚ ζούνε περιμένοντας να δούνε τον Πέτρο Μεσθανέα και τον Μπουάνα Σαμάτα να βάζουν γκολ, ο πρώτος στην καθημερινότητα και ο δεύτερος στα δίχτυα! Δήμος Κορδελιού Ευόσμου και ΠΑΟΚ ζούνε με την ελπίδα, η οποία, ως γνωστόν, πεθαίνει πάντα τελευταία!!

Πάντως είναι πιο πιθανό να αποδώσει ο Μπουάνα Σαμάτα, εξαιτίας του γεγονότος ότι καθοδηγείται από έναν πολύ καλό προπονητή, που ακούει στο όνομα Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Πέτρος Μεσθανεύς καθοδηγείται από έναν προπονητή που μέχρι τώρα δεν έχει δείξει τίποτα, αφού έξι μήνες ζεσταίνει την ομάδα του! Ας προσέξει να μην κάψει τελικά την ομάδα του στο ζέσταμα!!

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ