Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣιγή του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου όσον αφορά τη σύσκεψη για τον Flyover

Σιγή του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου όσον αφορά τη σύσκεψη για τον Flyover

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης για τον Flyover. Στη σύσκεψη αυτή, τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δημήτρης Σίτσας.

Την Πέμπτη 11 Ιουλίου, ο Γιάννης Καμαρινός με άρθρο του στην «Αγκίδα» επεσήμανε ότι στη σύσκεψη δεν συμμετείχε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, λόγω ταξιδιού του στο εξωτερικό, ότι τον δήμαρχο δεν εκπροσώπησε ο αναπληρωτής δημάρχου Ιωάννης Γούσιος και ότι ο δήμος δεν εξέδωσε δελτίο τύπου για να ενημερώσει τους δημότες σχετικά με τη σύσκεψη.

Τέλος ο Γιάννης Καμαρινός ρώτησε τι πρότεινε στη σύσκεψη ο κύριος Σίτσας για να λυθούν τα προβλήματα που δημιουργούνται από την κατασκευή του FlyOver και τι αποφάσεις τελικά πάρθηκαν.

Στη σύσκεψη τον δήμο Παύλου Μελά εκπροσώπησε ο δήμαρχος, κύριος Δ. Ασλανίδης, ο οποίος κατόπιν πληροφόρησε τους συνδημότες του ότι στη σύσκεψη έλαβε τον λόγο και ενημέρωσε για τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον δήμο του εξαιτίας της κατασκευής του flyover και τόνισε ότι το μείζον ήταν και παραμένει να τελειώσει το έργο όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί υπάρχει ταλαιπωρία.

Επιπλέον ο δήμαρχος Παύλου Μελά ζήτησε, από τους υπουργούς που ήταν παρόντες, σημαντική οικονομική ενίσχυση για την αποκατάσταση και βελτίωση του οδικού δικτύου του δήμου του και επίσης τη δημιουργία και την αναβάθμιση εναλλακτικών κάθετων δρόμων που θα συνδέουν την Ευκαρπία με το Φίλυρο και την Πολίχνη με τα Πεύκα, στη λογική αποσυμφόρησης της περιφερειακής και εξυπηρέτησης των μετακινήσεων σε κάποιο βαθμό.

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου ακόμη δεν έχει εκδώσει δελτίο τύπου για τη συγκεκριμένη σύσκεψη. Αλήθεια, ο κύριος Σίτσας τι είπε στη σύσκεψη και τι διεκδίκησε για τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, τον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας;

Ν. Πρ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ