Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαι δεν ήταν μεγάλο έργο η βράβευση της Μιμής Ντενίση;

Και δεν ήταν μεγάλο έργο η βράβευση της Μιμής Ντενίση;

Διαβάζουμε στην ενημερωτική ιστοσελίδα alexandreia-gidas.gr ότι ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής και βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, εξασφάλισε την αναγκαία χρηματοδότηση για την κατασκευή μίας νέας σύγχρονης γέφυρας στον Παλαιό Πρόδρομο του δήμου Αλεξάνδρειας.

Σε άλλο δημοσίευμα της ίδιας ενημερωτικής ιστοσελίδας διαβάζουμε ότι ήταν καθοριστικός ο ρόλος του Απόστολου Βεσυρόπουλου για την κατασκευή του Ειδικού Σχολείου Αλεξάνδρειας.

Στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου και παρά τις συνεχείς επαφές του δημάρχου με τον πρωθυπουργό, το πιο μεγάλο έργο της διοίκησης του δήμου, στο πρώτο εξάμηνο της θητείας της, ήταν η ανακήρυξη της Μιμής Ντενίση σε επίτιμη δημότη.

Το επόμενο μεγάλο έργο της διοίκησης του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου θα ήταν η βράβευση της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη, αλλά αυτό φαίνεται πως ήταν πάρα πολύ μεγάλο έργο για το βεληνεκές της διοίκησης κι έτσι η κυρία Μπακογιάννη δεν ήρθε για να βραβευτεί, φυσικά προβάλλοντας μία πιστευτή δικαιολογία.

Επειδή όμως πρέπει το στάδιο και το κολυμβητήριο άνωθεν της περιφερειακής οδού να ολοκληρωθούν, το Ειδικό Σχολείο να κατασκευαστεί, η οδός Ιπποδρομίου να διανοιχθεί, η διοίκηση του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου ας απευθυνθεί στον βουλευτή Ημαθίας Απόστολο Βεσυρόπουλο για να μεσολαβήσει στον πρωθυπουργό, ώστε να βρεθούν χρηματοδοτήσεις.

Πύρρα

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ