Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Ε όχι έργο της διοίκησης Αλεξανδρίδη η ανάπλαση της οδού Καραολή και...

«Ε όχι έργο της διοίκησης Αλεξανδρίδη η ανάπλαση της οδού Καραολή και Δημητρίου»

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Κώστας Σωτηράκης, δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Κορδελιού Ευόσμου και πρώην αντιδήμαρχος:

«Πριν απ’ όλα, θέλω να δηλώσω την ειλικρινή μου κατανόηση στην προσπάθεια άσχετων διαπιστευμένων παπαγάλων να ευχαριστήσουν τον δήμαρχο. Είναι αλήθεια πως του έχουν υποχρέωση. Αυτό όμως δεν τους δικαιολογεί στο να λένε πράγματα που δεν είναι αλήθεια.

Ισχυρίζονται οι άσχετοι διαπιστευμένοι παπαγάλοι ότι η ανάπλαση της οδού Καραολή και Δημητρίου στον Εύοσμο και των οδών Εθνικής Αντιστάσεως, Αθανασίου Διάκου, Σιατίστης, Μελίνας Μερκούρη και Κρήτης στο Ελευθέριο Κορδελιό(ΑΤ6), οι Πράσινες Γωνίες (ΑΤ4), η βελτίωση αθλητικών χώρων και η συντήρηση σχολικών μονάδων (ΑΤ10), είναι έργα της διοίκησης Αλεξανδρίδη, γιατί η διοίκηση Μανδαλιανού δεν κατέθεσε κάτι!

Κατ’ αρχάς δεν είναι αλήθεια το να ισχυρίζονται οι διαπιστευμένοι παπαγάλοι ότι η ανάπλαση της οδού Καραολή και Δημητρίου είναι έργο της διοίκησης Αλεξανδρίδη, γιατί η διοίκηση Μανδαλιανού δεν είχε καταθέσει κάτι (αλήθεια τι είναι αυτό το γενικό και αόριστο κάτι;).

Κατά δεύτερον, δεν υπήρχε κίνδυνος να χαθεί καμία προθεσμία. Αυτά τα έλεγε η διοίκηση Αλεξανδρίδη, προκειμένου να κάνει ακριβώς αυτό που τώρα οι διαπιστευμένοι παπαγάλοι κάνουν. Να παρουσιάσει τα δικά μας έργα ως δικά της.

Ενημερώνω λοιπόν τους διαπιστευμένους παπαγάλους ότι για την ΑΤ6 η απόφαση ένταξης πάρθηκε στις 7/4/2022, για την ΑΤ4 η απόφαση ένταξης πάρθηκε στις 29/6/2022 και για την ΑΤ10 η απόφαση ένταξης πάρθηκε στις 22/10/2021. Και σίγουρα πάλι δεν θα γνωρίζουν οι διαπιστευμένοι παπαγάλοι ότι ο αρμόδιος υπουργός δήλωσε ότι όσοι δήμοι δεν έχουν απόφαση ένταξης έως τον Φεβρουάριο του 2024, δεν θα πάρουν έγκριση. Επαναλαμβάνω για να το κατανοήσουν οι διαπιστευμένοι παπαγάλοι: Έως τον Φεβρουάριο του 2024.

Τι λογική είναι αυτή και τι τρόπος σκέψης των διαπιστευμένων παπαγάλων; Υπάρχει κάποια λογική σ’ αυτά που γράφουν, εκτός του ότι πρέπει πάση θυσία να αποδείξουν στον δήμαρχο ότι έκανε σωστή επιλογή όσον αφορά τα άτομά τους;

Ας συγκρατηθούν οι διαπιστευμένοι παπαγάλοι. Τα έργα δεν είναι της διοίκησης Αλεξανδρίδη, ούτε είπε κάτι τέτοιο ο κύριος Κουγιουμτζής όταν ρωτήθηκε από τον κύριο Δεμερτζή στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο κύριος Κουγιουμτζής απάντησε ως προς το σημείο που βρίσκονται τα έργα που η δική μας διοίκηση, η διοίκηση Μανδαλιανού, δρομολόγησε.

Ας αφήσουν λοιπόν οι διαπιστευμένοι παπαγάλοι τις εξυπνάδες και την προσπάθεια καπηλείας των δικών μας έργων και ας κοιτάξουν πώς θα κάνουν εκείνοι έργα και κυρίως πώς θα υλοποιήσουν αυτά που δεσμεύτηκαν να κάνουν. Το πρώτο εξάμηνο της θητείας της διοίκησης Αλεξανδρίδη πέρασε, χωρίς να έχουν να δείξουν τίποτα. Δεν φτάνει αυτό, αλλά επιπλέον προσπαθούνε να καπηλευτούν δικά μας έργα.

Έτσι θα κάνουν τον δήμο πρωταγωνιστή; Με ξένα έργα; Σε τι θα τον κάνουν πρωταγωνιστή; Στην καπηλεία έργων άλλων;»

Απόφαση ένταξης στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του έργου «Ανάπλαση οδών και ανοιχτών χώρων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου»

Απόφαση ένταξης στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του έργου «Βελτίωση αθλητικών χώρων και συντήρηση σχολικών μονάδων Δήμου Κορδελιού Ευόσμου»

Απόφαση ένταξης στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του έργου «Γωνιές ανακύκλωσης και Εξοπλισμός Διακριτής Συλλογής στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου»

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ