Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔεν είναι κακό να γίνει κέντρο logistics το στρατόπεδο Ζιάκα…

Δεν είναι κακό να γίνει κέντρο logistics το στρατόπεδο Ζιάκα…

Δεν είναι κακό το στρατόπεδο Ζιάκα να γίνει κέντρο logistics, παρά το γεγονός ότι κάποιοι παρουσιάζουν τη συγκεκριμένη εξέλιξη ως καταστροφή για τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, ψέλλισε, σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κάτι για κινητοποιήσεις σε περίπτωση που η κυβέρνηση προχωρήσει Ειδικό Χωρικό Σχέδιο για δημιουργία κέντρου logistics στο πρώην στρατόπεδο Ζιάκα.

Απαράδεκτα πράγματα. Μην τυχόν και παρασυρθεί ο κύριος Αλεξανδρίδης σε κινητοποιήσεις και τέτοιες βλακείες. Το στρατόπεδο Ζιάκα πρέπει να γίνει κέντρο logistics πάση θυσία.

Εάν το στρατόπεδο Ζιάκα γίνει κέντρο logistics, μπορεί ο κύριος Αλεξανδρίδης να πάρει χορηγίες από τα logistics του Ζιάκα για να γίνουν έργα στο δήμο.

Εάν το στρατόπεδο Ζιάκα γίνει κέντρο logistics, ο Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας θα μπορέσει να ξεδιπλώσει το σχέδιό του για λήψη χορηγιών από εταιρείες.

Όλος ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου μαζί θα πρέπει να απαιτήσει να γίνει κέντρο logistics το στρατόπεδο Ζιάκα. Τι να το κάνουμε το πράσινο; Μπορούμε να πάρουμε χορηγίες από το πράσινο; Τρώγεται το γρασίδι; Τα ευρώ τρώγονται! Ξυπνήστε!!

Εδώ και τώρα να γίνει κέντρο logistics το στρατόπεδο Ζιάκα για να βρει ο δήμαρχος κι άλλη μεγάλη επιχείρηση να της ζητήσει χορηγίες, μετά φυσικά από τα ΕΛΠΕ, τα οποία είναι πρώτα στη λίστα των χορηγιών της διοίκησης του δήμου.

Τάγκος

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ