Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Ανέστης Κεχαγιάς καταστρέφει τα πράσινα του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου…

Ο Ανέστης Κεχαγιάς καταστρέφει τα πράσινα του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου…

Ο Ανέστης Κεχαγιάς, Αντιδήμαρχος Πρασίνου Κορδελιού Ευόσμου, καταστρέφει τα πράσινα που άφησε πίσω της η πρώην διοίκηση του δήμου, η διοίκηση Μανδαλιανού.

Ποια πράσινα άφησε πίσω της η διοίκηση Μανδαλιανού; Τις πράσινες διαδρομές, τα πράσινα άλογα και τους πράσινους ήλιους που θα έλαμπαν πάνω από τις πράσινες διαδρομές, στις οποίες θα κάλπαζαν τα πράσινα άλογα!

Φουλ πράσινα στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, τα οποία ο μπαμπέσης Ανέστης Κεχαγιάς τα καταστρέφει μεθοδικά και τα μετατρέπει σε κίτρινα. Πήρε ο Κεχαγιάς τον καταπράσινο δήμο που άφησε πίσω του ο Μανδαλιανός και τον μετατρέπει ταχύτατα σε έρημο Σαχάρα!

Προφανώς ο Ανέστης Κεχαγιάς είναι όπως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην ταινία Inception, αφού καταφέρνει και μπαίνει στα όνειρα του Κλεάνθη Μανδαλιανού και καταστρέφει τα πράσινα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, γιατί μόνο στα όνειρα του τέως δημάρχου υπήρχαν οι πράσινες διαδρομές με όλα τα παρελκόμενά τους.

Βρε Λεονάρντο Ντι Κάπριο ο Ανέστης Κεχαγιάς, επειδή έτσι θέλει ο Γιώργος Σταυρίδης! Θα πρέπει όμως να προσέξει ο κύριος Σταυρίδης τον Ανέστη Ντι Κάπριο για να μην εισχωρήσει και στα δικά του όνειρα και του καταστρέψει τα δεκάδες σχέδια που έκανε για ανέγερση σχολικών κτηρίων, σίγουρα πράσινων με πράσινες αυλές, σαν την πράσινη αυλή που άφησε πίσω του στο 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου!!

Ο πρώην αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Σταυρίδης, ο οποίος είναι και συνταξιούχος δάσκαλος και ο οποίος δεν άφησε πίσω του ούτε μισή μελέτη για ανέγερση σχολικού κτηρίου, κατηγορεί τον αντιδήμαρχο των έξι μηνών Ανέστη Κεχαγιά ότι μετέτρεψε τα πράσινα σε κίτρινα.

Β. Τριαντ.

Η προϊσταμένη Πρασίνου Κορδελιού Ευόσμου ξεμπρόστιασε τον Γιώργο Σταυρίδη
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ