Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ διοίκηση Αλεξανδρίδη έλυσε τα προβλήματα και του FlyOver!

Η διοίκηση Αλεξανδρίδη έλυσε τα προβλήματα και του FlyOver!

Του Γιάννη Καμαρινού

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, η διοίκηση Αλεξανδρίδη, δεν φροντίζει μόνο για τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου, αλλά φροντίζει για ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, φροντίζει για όσους χρησιμοποιούν την περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου βρίσκεται στην Τουρκία αναζητώντας χρηματοδοτικά προγράμματα, προκειμένου να υλοποιήσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις. Μάλιστα στην Τουρκία βρίσκεται με τη μηχανή, ώστε να απλώνει το χέρι του και να πιάνει στον αέρα όποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα περνάει δίπλα του.

Κάποιοι θα ισχυριστούν όμως ότι άφησε τον δήμο ακέφαλο και πήγε στην Τουρκία. Δεν ισχύει αυτό. Υπάρχει ο αναπληρωτής δημάρχου, ο κύριος Γούσιος Ιωάννης, ο οποίος τον αναπληρώνει επάξια! Τι καλά βέβαια θα ήταν να πάει ο κύριος Γούσιος αυτές τις ημέρες στις υποχρεώσεις στις οποίες θα πήγαινε ο δήμαρχος, εάν ήταν εδώ! Δεν πάει όμως.

Στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024, στο Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, την οποία προσκάλεσε ο Κώστας Γκιουλέκας, από τον δήμο μας πήγε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, κύριος Δημήτρης Σίτσας! Προφανώς δεν βρέθηκε στη διοίκηση Αλεξανδρίδη κάποιος πιο αρμόδιος για να πάει στη συγκεκριμένη σύσκεψη. Προφανώς ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού βρήκε τη χορηγία που έψαχνε για να βάλει δίχτυα στο γήπεδο ποδοσφαίρου του στρατοπέδου Παπακυριαζή και πήγε να λύσει και τα προβλήματα του FlyOver.

Μιας όμως που πήγε, μπορεί να μας ενημερώσει τι ειπώθηκε, τι πρότεινε ο ίδιος για να λυθούν τα προβλήματα που δημιουργούνται από την κατασκευή του FlyOver και τι αποφάσεις τελικά πάρθηκαν; Γιατί ακόμη δεν έχουμε δει από χθες να εκδίδεται ένα δελτίο τύπου από τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου για ένα τόσο σοβαρό θέμα που ταλαιπωρεί εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων, ανάμεσα σ’ αυτούς και τους κατοίκους του δήμου μας.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ