Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΘα προσχωρήσει άμεσα η κυρία Μανούκα στην παράταξη Αλεξανδρίδη;

Θα προσχωρήσει άμεσα η κυρία Μανούκα στην παράταξη Αλεξανδρίδη;

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η κυρία Μαρία Μανούκα, επικεφαλής της παράταξης «Μαζί στην Ανάπτυξη Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου» σε βάρος του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρη Αλεξανδρίδη.

Η κυρία Μανούκα εξεγέρθηκε γιατί ο δήμαρχος τής υπέδειξε να παραιτηθεί από τη θέση της δημοτικής συμβούλου και γι’ αυτό του προσάπτει επιθετική και αλαζονική συμπεριφορά, ενώ τον κατηγορεί για υποτιμητικές δηλώσεις και αδικαιολόγητες απαιτήσεις για παραίτηση, για προσπάθεια υποβάθμισης της συμπεριφοράς της, με γνώμονα τις προσωπικές του αντιπάθειες και προκαταλήψεις, για απόπειρα απαξίωσης και υπονόμευσης της παρουσίας της.

Με την κυρία Μαρία Μανούκα το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου ζει το remake της ταινίας «Deja Vu», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Denzel Washington. Τα όσα γράφει η κυρία Μανούκα σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook για τον δήμαρχο Λευτέρη Αλεξανδρίδη, δεν τα βλέπουμε πρώτη φορά. Τα ίδια περίπου έγραφε και έλεγε για τον τέως δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό, με τη διαφορά ότι εκείνον τον κατηγορούσε επιπλέον για σεξισμό και μισογυνισμό.

Η κυρία Μανούκα που κατηγορούσε τον τέως δήμαρχο για σεξισμό και μισογυνισμό, τώρα έχει αγαστή συνεργασία μαζί του, αφού έχουν κοινό αντίπαλο το νυν δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρη Αλεξανδρίδη. Ξέχασε η κυρία Μανούκα και τον σεξισμό και τον μισογυνισμό, είτε γιατί τα όσα έλεγε σε βάρος του τέως δημάρχου ήταν κατηγορίες του αέρα είτε γιατί ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Με βάση τα όσα έλεγε σε βάρος του τέως δημάρχου και τώρα μια χαρά συνεννοείται μαζί του και με βάση τα όσα τώρα λέει σε βάρος του νυν δημάρχου, αναρωτιέται κανείς πότε ακριβώς θα προσχωρήσει στη διοίκηση Αλεξανδρίδη και θα συμπορευτεί μαζί της!

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Μανούκα τι λένε για τη συμπεριφορά τής επικεφαλής τους; Πόσον καιρό θα ανέχονται να προσπαθεί να επιβιώσει πολιτικά με τέτοιες κορώνες και οξύνσεις;

Κιμ. Ο.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ