Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ προϊσταμένη Πρασίνου Κορδελιού Ευόσμου ξεμπρόστιασε τον Γιώργο Σταυρίδη

Η προϊσταμένη Πρασίνου Κορδελιού Ευόσμου ξεμπρόστιασε τον Γιώργο Σταυρίδη

Ο κύριος Γιώργος Σταυρίδης, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μανδαλιανού και πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, αποφάσισε να επιτεθεί στη διοίκηση Αλεξανδρίδη γιατί μετέτρεψε το πράσινο γύρω από το Κέντρο Υγείας Ευόσμου σε κίτρινο!

«Ενώ με τη δική σας Διοίκηση τρέχαμε στα καταπράσινα λιβάδια. Που φύγατε και αφήσατε πίσω σας καμένη γη. Αυτό που κάνετε κ. Σταυρίδη δεν είναι αντιπολίτευση, “γιατί μου πήρες τα κουβαδάκια μου”, είναι. Φυσικά το γνωρίζω το μένος σας για την Υπηρεσία, τώρα θα αλλάξετε γνώμη», ήταν το σχόλιο της προϊσταμένης της Υπηρεσίας Πρασίνου.

Επιτέλους κάποιος είπε στον κύριο Σταυρίδη τα πράγματα με το όνομά τους. Πήραν τη διοίκηση από την παράταξη Μανδαλιανού και την Αντιδημαρχία Παιδείας από τον κύριο Σταυρίδη. Αυτό και μόνο αυτό είναι το πρόβλημά του και κανένα άλλο.

Εάν τον ένοιαζε τον κύριο Σταυρίδη κάτι άλλο, θα είχε πιέσει για να εκπονηθεί έστω μία μελέτη για ανέγερση νέου σχολικού κτηρίου στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας, που τόσο λείπουν τα σχολεία. Όμως η διοίκηση Μανδαλιανού δεν εκπόνησε ούτε μία μελέτη για ανέγερση σχολικού κτηρίου και τολμάει ο συνταξιούχος δάσκαλος κύριος Σταυρίδης να μιλάει, αντί να απολογείται.

«Ούτε είχα, ούτε έχω κανένα μένος με τους εργαζόμενους. Εκτιμούμε την προσπάθειά τους. Να απαντήσει ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου. Εσύ από πότε έγινες διοίκηση;», ήταν η απάντηση του κυρίου Σταυρίδη στην προϊσταμένη της Υπηρεσίας Πρασίνου Κορδελιού Ευόσμου.

«Καλημέρα Γιώργο», είπε στον κύριο Σταυρίδη η προϊσταμένη της Υπηρεσίας Πρασίνου, «κουκιά σπέρνω», της απάντησε ο κύριος Σταυρίδης, ο οποίος μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους απαντήσεις.

Ο κύριος Σταυρίδης σήκωσε το δάχτυλο και έδειξε την προϊσταμένη της Υπηρεσίας Πρασίνου του δήμου, χαρακτηρίζοντάς την διοίκηση του Δήμου, επειδή τόλμησε να του ασκήσει κριτική. Ποιος; Ο συνταξιούχος δάσκαλος που ως Αντιδήμαρχος Παιδείας δεν άφησε πίσω του ούτε ίχνος μελέτης για ανέγερση σχολικού κτηρίου, ο συνταξιούχος δάσκαλος που θέλησε, ως Αντιδήμαρχος Παιδείας, να στοιβάξει τους μαθητές τους 24ου και του 19ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου στο κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, ο συνταξιούχος δάσκαλος που αποδέχτηκε, ως Αντιδήμαρχος Παιδείας, ότι στα Δημοτικά Σχολεία δεν χρειάζονται τα εργαστήρια της Φυσικής, γιατί οι μαθητές αυτών των ηλικιών δεν τα εκτιμάνε.

Ο άνθρωπος αυτός που στήριξε κάθε αντιεπιστημονική και αντιεκπαιδευτική αντίληψη του δημάρχου του Κλεάνθη Μανδαλιανού, τόλμησε να απαντήσει με τον τρόπο, που παραπάνω αναφέρθηκε, στην προϊσταμένη της Υπηρεσίας Πρασίνου Κορδελιού Ευόσμου.

Έχει δίκιο η προϊσταμένη της Υπηρεσίας Πρασίνου. Δεν είναι αντιπολίτευση αυτό που κάνει ο κύριος Σταυρίδης. Διαμαρτύρεται γιατί του πήραν τα κουβαδάκια του!

Κιμ. Ο.

Ο Αλεξανδρίδης έχασε τις μελέτες του Σταυρίδη για την ανέγερση σχολικών κτηρίων…
Ο Ανέστης Κεχαγιάς καταστρέφει τα πράσινα του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου…
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ