Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου δεν πήγε στην Τουρκία για διακοπές…

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου δεν πήγε στην Τουρκία για διακοπές…

Του Γιάννη Καμαρινού

Γράφονται και λέγονται από χθες ανακρίβειες όσον αφορά την επίσκεψη του δημάρχου μας στη γείτονα Τουρκία.

Γράφεται και λέγεται ότι δήθεν πήγε με άλλους μηχανόβιους για διακοπές, ότι απολαμβάνει τους Τουρκικούς δρόμους, τα Τουρκικά τοπία και τις Τουρκικές ομορφιές.

Ο δήμαρχος όμως Κορδελιού Ευόσμου δεν πήγε στην Τουρκία για διακοπές. Πήγε στην Τουρκία για να τακτοποιήσει δουλειές του δήμου, πράγμα το οποίο ξέρουν όσοι τον κατηγορούν.

Στις επαφές με αξιωματούχους της Τουρκίας θα θέσει τα θέματα της λειτουργίας του υπόγειου πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας, της διάνοιξης της οδού Ιπποδρομίου, της ολοκλήρωσης του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου και της κατασκευής των κυκλικών κόμβων της οδού 25ης Μαρτίου. Κάποιος συγγενής του Ερντογάν θα ασχολείται με τέτοια έργα. Είναι σίγουρο.

Στον ίδιο τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα θέσει το θέμα της χρηματοδότησης για την ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού. Από τον Τούρκο πρόεδρο θα ζητήσει επιπλέον μεσολάβηση στις Ελληνικές αρχές για την απόδοση του στρατοπέδου Ζιάκα στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου λοιπόν λιώνει με τέτοια ζέστη πάνω στη μηχανή για χάρη του δήμου και των δημοτών για να κάνει υψηλού επιπέδου επαφές και όχι για να κάνει διακοπές.

Μόνο ένα λάθος έκανε σ’ αυτό το ταξίδι ο δήμαρχος! Έπρεπε να πάρει μαζί του τον Αντιδήμαρχο Ζητιανιάς (Επιχειρηματικότητας τον ονομάζει επισήμως), προκειμένου να δοκιμάσει σε Τούρκους επιχειρηματίες το σχέδιο ζητιανιάς χορηγιών από μεγάλες επιχειρήσεις, το οποίο έχει εκπονήσει στους πρώτους έξι μήνες της θητείας του. Όλο κι όλο το έργο του αυτό ήταν.

Ελπίζουμε στις μηχανές ο δήμαρχος και η ομάδα του να έβαλαν μεγάλες μπαγαζιέρες, ώστε να χωρέσουν τα πεσκέσια που θα τους δώσουν στην Τουρκία. Μόνο να προσέξουν να μην παραφορτώσουν τις μηχανές και τους γράψει η τροχαία όταν ξαναμπούνε στην Ελλάδα!!

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ