Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Αλεξανδρίδης έχασε τις μελέτες του Σταυρίδη για την ανέγερση σχολικών κτηρίων…

Ο Αλεξανδρίδης έχασε τις μελέτες του Σταυρίδη για την ανέγερση σχολικών κτηρίων…

Διαβάζουμε ανάρτηση του Γιώργου Σταυρίδη, δημοτικού συμβούλου της παράταξης Μανδαλιανού και πρώην Αντιδημάρχου Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και δεν πιστεύουμε στα μάτια μας.

«Ενημέρωση των πολιτών μας

Την περσινή χρονιά ο περιβάλλων χώρος του Κέντρου Υγείας ήταν καταπράσινος.

Κοιτάξτε πως είναι σήμερα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

Οι πρόσφατες φωτογραφίες δείχνουν τη σημερινή κατάσταση!!»

Τα παραπάνω έγραψε ο κύριος Γιώργος Σταυρίδης και το γεγονός ότι ένας συνταξιούχος δάσκαλος ενημερώνει τους πολίτες μας κι όχι του συμπολίτες μας λέει πολλά από μόνο του.

Κατά τα άλλα η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς. Ο κύριος Σταυρίδης έφτασε πλέον να μιλάει για καταπράσινα που παρέδωσε η διοίκηση Μανδαλιανού και τα ξέρανε η διοίκηση Αλεξανδρίδη. Ο κύριος Σταυρίδης έχει μείνει στις τακτικές της δεκαετίας του 1980, όταν αυτοί που έχαναν τις εκλογές παρέδιδαν παράδεισο και αυτοί που κέρδιζαν στις εκλογές παραλάμβαναν καμένη γη.

Τα παραπάνω τολμάει και γράφει ο συνταξιούχος δάσκαλος Γιώργος Σταυρίδης, που ως Αντιδήμαρχος Παιδείας δεν άφησε πίσω του ούτε μία μελέτη για ανέγερση σχολικού κτηρίου στο δήμο με τις 52 υπόγειες αίθουσες και με τις δεκάδες αίθουσες κίμπο.

Το μόνο που λείπει να κάνει ο κύριος Σταυρίδης είναι να γράψει ότι ο Αλεξανδρίδης έχασε τις μελέτες για ανέγερση σχολικών κτηρίων που ο ίδιος άφησε πίσω του.

Η παράταξη Μανδαλιανού ως αντιπολίτευση θα αποδειχθεί χειρότερη απ’ αυτό που ήταν ως διοίκηση.

Κιμ. Ο.

Η προϊσταμένη Πρασίνου Κορδελιού Ευόσμου ξεμπρόστιασε τον Γιώργο Σταυρίδη
Ο Ανέστης Κεχαγιάς καταστρέφει τα πράσινα του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου…
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ