Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ Μαρία Μανούκα κατηγορεί τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη για αλαζονική συμπεριφορά

Η Μαρία Μανούκα κατηγορεί τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη για αλαζονική συμπεριφορά

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook έκανε η Μαρία Μανούκα, επικεφαλής της παράταξης «Μαζί στην Ανάπτυξη Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου»:

«Κύριε Δήμαρχε,

Με αφορμή την 19η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου και τα σχόλιά σας σχετικά με τη θέση μου ως επικεφαλής της παράταξής μας, αισθάνομαι την ανάγκη να απαντήσω με σαφήνεια και αποφασιστικότητα.

Στη 19η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η προσπάθειά σας να μειώσετε την αξία μου ως επικεφαλής παράταξης και η αμφισβήτηση της επιστημονικής μου κατάρτισης, συνιστούν μια επιθετική και αλαζονική συμπεριφορά που δεν έχει θέση στη δημόσια διοίκηση.

Η υπόδειξή σας ότι πρέπει να παραιτηθώ από τη θέση μου, επειδή δεν ανταποκρίνομαι στις προσδοκίες σας, αντιβαίνει τις αρχές της ισότητας και του σεβασμού που πρέπει να διέπουν τη λειτουργία ενός συλλογικού οργάνου όπως είναι το δημοτικό συμβούλιο. Σας πληροφορώ, προς μεγάλη σας απογοήτευση, όπως προκύπτει από τα σχόλια των δημοτών που συναντώ καθημερινά, ότι ανταποκρίνομαι στις δικιές τους προσδοκίες για μια μάχιμη, σοβαρή, αξιόπιστη και τεκμηριωμένη αντιπολίτευση.

Η τοπική αυτοδιοίκηση βασίζεται στην ικανότητα, τη συνεργασία και το σεβασμό προς όλους τους εμπλεκόμενους.

Η θέση μου ως δημοτικής συμβούλου και επικεφαλής παράταξης προήλθε από την εμπιστοσύνη των δημοτών που μου έδωσαν ένα αξιόλογο ποσοστό στις δημοτικές εκλογές και σε αυτούς λογοδοτώ. Η δέσμευσή μου για την πρόοδο και το καλό του Δήμου μας δεν επιδέχεται αμφισβήτηση από αβάσιμες επιθέσεις και αλαζονικές συμπεριφορές.

Υποτιμητικές δηλώσεις και αδικαιολόγητες απαιτήσεις για παραίτηση δεν συμβάλλουν στη βελτίωση της δημοτικής διακυβέρνησης.

Προσπαθείτε να υποβαθμίσετε τη συνεισφορά μου, με γνώμονα τις προσωπικές σας αντιπάθειες και προκαταλήψεις και το φόβο σας για τον έλεγχο που ασκεί η αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο και στα άλλα δημοτικά όργανα, γεγονός που αποδεικνύει την αδυναμία σας να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα με σοβαρότητα και επαγγελματισμό.

Η δήθεν “κριτική” σας είναι απλά μια απόπειρα να απαξιώσετε και να υπονομεύσετε την παρουσία μου, κάτι που όχι μόνο δεν συνάδει με τις αρχές της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά υπονομεύει την ίδια την ουσία της δημοκρατικής διαδικασίας.

Σας καλώ να αναγνωρίσετε τη σοβαρότητα της κατάστασης και να αναθεωρήσετε τη στάση σας.

Οι προσβλητικές επιθέσεις και οι υποτιμητικές δηλώσεις δεν συνεισφέρουν στην καλή λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου, αλλά, αντίθετα, πλήττουν την ομαλή λειτουργία του και “τραυματίζουν” τη δημόσια εικόνα του.

Αναμένω μια άμεση και ουσιαστική διόρθωση της στάση σας και ελπίζω να επικεντρωθούμε σε ζητήματα που έχουν πραγματική σημασία για τον Δήμο μας».

Θα προσχωρήσει άμεσα η κυρία Μανούκα στην παράταξη Αλεξανδρίδη;
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ