Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει όσο θα γίνουν και τα...

Η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει όσο θα γίνουν και τα υπόλοιπα έργα

Του Γιάννη Καμαρινού

Έκλεισε το πρώτο εξάμηνο διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου από την παράταξη Αλεξανδρίδη και δεν είδαμε τίποτα από αυτά που δεσμεύτηκαν ότι θα γίνουν εντός αυτού του εξαμήνου, αν εξαιρέσουμε την ανασυγκρότηση και λειτουργία της φιλαρμονικής και το τονίζω πάντα αυτό γιατί δεν πρόκειται να γίνω άδικος.

Αντί λοιπόν να δούμε να λειτουργεί το υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας και να διανοιχθεί η οδός Ιπποδρομίου, είδαμε αύξηση των Ανταποδοτικών Τελών κατά 35%, χωρίς καμία προεκλογική προειδοποίηση, αλλά δεν είδαμε μόνο αυτό.

Είδαμε να μετακομίζουν στον εξώστη της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου όσοι πολίτες, αλλά και τοπικοί σύμβουλοι θέλουν να παρακολουθήσουν τις συνεδριάσεις.

Δεν θα μπω στη διαδικασία να κρίνω θετικά ή αρνητικά τη συγκεκριμένη απόφαση της διοίκησης Αλεξανδρίδη. Θα κρίνω όμως το γεγονός ότι δεν δρομολόγησε ταυτόχρονα τη διαμόρφωση της αίθουσας. Το απλό όμως που δεν έκανε ήταν να τοποθετήσει μία οθόνη σε κάποιο σημείο πίσω από το προεδρείο, ώστε οι πολίτες στον εξώστη να βλέπουν την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και κυρίως αυτόν που κάθε φορά έχει το λόγο.

Δουλειές του ποδαριού της διοίκησης του δήμου. Δεν έχω αυταπάτες ότι πρόκειται να διαμορφωθεί η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει όσο θα γίνουν και τα υπόλοιπα έργα. Θέλω όμως να ελπίζω και θέλω να ελπίζω γιατί θέλω να πάει μπροστά ο δήμος.

Προς το παρόν έχουμε ακούσει από τη διοίκηση Αλεξανδρίδη λόγια, πολλά λόγια, άλλα έλεος με τα λόγια και τις υποσχέσεις. Τα λόγια πρέπει πια να γίνουν έργα. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Ας αφήσουν τα λόγια και τις μεταξύ τους φαγωμάρες και ας δουλέψουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ