Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ διοίκηση Αλεξανδρίδη πρέπει να ανακαινίσει την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου

Η διοίκηση Αλεξανδρίδη πρέπει να ανακαινίσει την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου

Η απόφαση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, Δημήτρη Κεραμιδά, είναι ότι δεν μπορεί να γίνεται συνεδρίαση με πολίτες, που θέλουν να την παρακολουθήσουν, να στέκονται ακριβώς πάνω από τους δημοτικούς συμβούλους.

Η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα έπρεπε να είχε ανακαινιστεί κατά την πανδημία του κορονοϊού, όταν το Δημοτικό Συμβούλιο δεν πραγματοποιούσε εκεί τις συνεδριάσεις του, αλλά αυτό δεν έγινε.

Τότε και δημοτικοί σύμβουλοι, που σήμερα είναι μέλη της διοίκησης Αλεξανδρίδη, μιλούσαν για την ανάγκη ανακαίνισης της αίθουσας και ασκούσαν κριτική στην τότε διοίκηση Μανδαλιανού. Η ανάγκη ανακαίνισης της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου δεν έπαψε να υφίσταται.

Η διοίκηση Μανδαλιανού έλεγε ότι είχε εκπονήσει μελέτη ή είχε κάνει σχέδιο για την ανακαίνιση της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου. Ας χρησιμοποιήσει η διοίκηση Αλεξανδρίδη αυτήν τη μελέτη και ας προχωρήσει στην ανακαίνιση. Αν πάλι δεν υπάρχει μελέτη ή δεν αρέσει στη διοίκηση Αλεξανδρίδη, ας εκπονήσει νέα.

Εκτός κι αν έχει γίνει δύσκολη μέχρι και η εκπόνηση μελέτης για την ανακαίνιση της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου, τώρα που η παράταξη Αλεξανδρίδη είναι διοίκηση. Αν πάλι το πρόβλημα είναι πού θα βρεθούν τα χρήματα, γιατί απαιτούσαν από τη διοίκηση Μανδαλιανού να προχωρήσει στην ανακαίνιση; Εκείνη πού θα έβρισκε τα χρήματα, τα οποία δεν βρίσκει η διοίκηση Αλεξανδρίδη, η οποία προεκλογικά άφηνε να εννοηθεί ότι έχει τον τρόπο να βρει χρηματοδοτήσεις ακόμα και για μεγάλα έργα;

Η ανακαίνιση της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου πρέπει να γίνει άμεσα, ώστε και να διευκολύνεται η διεξαγωγή της συνεδρίασης και να μπορούν να την παρακολουθούν όσοι θέλουν. Εκτός κι αν η διοίκηση Αλεξανδρίδη πιστεύει ότι πρέπει να έρθει νέα πανδημία για να ανακαινιστεί η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου!

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ