Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΒρε λες ο δήμος μας να είναι ματιασμένος;

Βρε λες ο δήμος μας να είναι ματιασμένος;

Διαβάζοντας την ανάρτηση υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με το ψηφοδέλτιο του Λευτέρη Αλεξανδρίδη στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, που απέδιδε κάποια παθήματά της του τελευταίου τριημέρου στο κακό μάτι, σκεφτήκαμε μήπως ισχύει το ίδιο και για τον δήμο.

Μήπως το κακό μάτι φταίει για τις κακές επιδόσεις του πρώτου εξαμήνου διοίκησης από την παράταξη Αλεξανδρίδη; Μήπως δεν φταίει που δεν έγινε η προσπάθεια που έπρεπε, αλλά φταίει η συσσωρευμένη αρνητική ενέργεια κακεντρεχών που δεν άφησε να γίνουν τα έργα τα οποία είχε δεσμευτεί η διοίκηση Αλεξανδρίδη ότι θα γίνουν κατά το πρώτο εξάμηνο της θητείας της;

Δεν είναι διόλου απίθανο τελικά για τις κακές επιδόσεις του πρώτου εξαμήνου διοίκησης (πάντα με βάση το που είχε βάλει τον πήχη η ίδια η παράταξη Αλεξανδρίδη) να μην φταίει η ίδια η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, αλλά να φταίει το κακό το μάτι.

Το κακό μάτι δεν είναι αμελητέα ποσότητα και δεν πρέπει να μένει εκτός συζήτησης. Το κακό μάτι ο λαός μας το πιστεύει και έχει και ειδική ευχή για να το στείλει μακριά στα όρη στ’ άγρια βουνά.

Ας αφήσουν λοιπόν ορισμένοι την κριτική απέναντι στη διοίκηση του δήμου και ας αρχίσουν τους εξορκισμούς και τις ευχές, προκειμένου επιτέλους ο δήμος να πάει μπροστά ξεπερνώντας τα εμπόδια του κακού ματιού, προκειμένου το μάτι να διαλυθεί!

Στα όρη στ’ άγρια βουνά! Στα όρη στ’ άγρια βουνά!!

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ